Eren Yeniden Başkan Seçildi
165 okunma

Eren Yeniden Başkan Seçildi

ABONE OL
26 Ağustos 2023 17:09
Eren Yeniden Başkan Seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milletçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli’de Olağan Kongresini düzenledi.

14. Olağan kongresini düzenleyen MHP İlçe Teşkilatında tek liste ve tek aday olan Hasan Eren yeniden başkan seçildi.

Ticaret Odası’nda düzenlenen Kongreye MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Burak Pehlivan, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunarak başlayan kongre  MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nim mesajı ve ardından siyasilerin konuşmasıyla devam etti.

“AİLEMİZİ BÜYÜTMEK İÇİN ÇALIŞTIK”

Bu süreçte de çalışmalarına devam edeceğini belirten Başkan Eren;”Bu göreve ilk olarak atanarak geldik. Sonrasında genel kurulumuzda yeniden görevlendirildik. Göreve geldiğimizden bu yana bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimizin talimatları doğrusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Birlik, beraberliğimizi sağlamak ve ailemizi büyütmek için elimizden geldiğince çalıştık. Bizler bu davayı bugün olduğu gibi, önümüzdeki süreçte de omuzlarımızda taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

Eren’in yönetim lisetesi ile şöyle;Haluk Öztürk, Hulki Karakaya, Ergün Peçel, Aziz Cemalbey, Ali Şimşek, Ahmet Korkut, Zehra Arslan, Ayhan Kabalar, İsmail Gökçeki, Taner Taşkıran, Orhan Altuntaş, Mehmet Akyol, Fadime Aksoy, Ali Yılmaz, Melek Gökcen Alıcık, Sadık Demir, Numan Şengün, Yavuz Yazıcı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP