Filenin Efeleri Yoluna Galibiyet İle Devam Ediyor
96 okunma

Filenin Efeleri Yoluna Galibiyet İle Devam Ediyor

ABONE OL
8 Kasım 2023 20:01
Filenin Efeleri Yoluna Galibiyet İle Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ligin 4. Haftasında Muğla temsilcisi Köyceğiz Göl ve Gençlikspor voleybol takımını misafir eden Nazilli Belediyespor voleybol takımı, Nazilli kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmadan 3-0 ‘lık galibiyet ile ayrıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan karşılaşmayı Nazilli Belediyespor yönetim kurulu başkanı Şahin Kaya ve yönetim kurulu ile birlikte izlerken karşılaşma sonrasında takım oyuncularını ve teknik Heyeti tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nazilli kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Filenin Efeleri ilk seti 25-17 ‘lik skorla önde tamamladı. İkinci sette de rakibine şans tanımayan Naz Naz 25-16 ’lık skorla setlerde 2-0’ lık üstünlük ile üçüncü sete başladı.

Üçüncü setde karşılıklı alınan sayılar ile 24-24’lük skor sonrasında rakibini 27-25 ‘lik skorla mağlup ederek normal setleri 3-0’ lık sonuçla tamamladı ve ligde 3. galibiyetini aldılar.

Filenin Efeleri ligin 5’inci haftasında 12 Kasım Pazar günü saat 14:00’ te Muğla Menteşe Atatürk kapalı spor salonunda saat 14.00’te Muğla temsilcisi Yerkesik spor voleybol takımı’nın misafiri olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP