“Halkıyla Kavga Eden Belediye Başkanı Olur Mu?”
132 okunma

“Halkıyla Kavga Eden Belediye Başkanı Olur Mu?”

ABONE OL
7 Şubat 2024 19:32
“Halkıyla Kavga Eden Belediye Başkanı Olur Mu?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarından kopuk yaşıyor.

Seçim döneminin gelmesiyle birlikte tekrardan gösteriş yapmaya başlayan Çerçioğlu, bu sefer vatandaşlardan istediğini alamadı.

Vatandaşların sürekli ulaşmaya çalıştığı ama bir türlü ulaşamadığı Çerçioğlu’nun tek problemi halkıyla değil, kendi adayları ve partilileri ile de sürekli bir tartışma halinde olması, Aydın halkını bezdirdi. Aydın’da sürekli bir kaos ortamı olduğuna değinen vatandaşlar, çareyi Savaş’ta buldu.

Kendisine şikayet yağdığını dile getiren Ak parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş;“Kimseye randevu vermeyen, kimseyle muhatap olmayan, kimseyle görüşmeyen, kendi seçtiği belediye başkanı adayı seçildikten üç ay sonra kavga eden bir belediye başkanı, hizmet sunma gibi bir derdi olabilir mi? Söke’de aynı şeyi yaşadı. Rahmetli belediye başkanı ile ve ondan önceki belediye başkanıyla da yaşadı. Partisinden istifa eden şuan ki Efeler Belediye Başkanı ve önceki belediye başkanı ile de bunu yaşadı. Biz bütün belediye başkanlarımızla uyum içerisinde eser ve hizmet siyasetimizle daha ileriye taşımak adına iktidarımızın gücünü yerelle buluşturmak adına ne gerekiyorsa yapacağız. Şehrimiz bunu fazlası ile hak ediyor.” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP