İlk Sağlık Müdürü Şenkul Ziyaretlerine Devam Ediyor
95 okunma

İlk Sağlık Müdürü Şenkul Ziyaretlerine Devam Ediyor

ABONE OL
8 Nisan 2024 12:15
İlk Sağlık Müdürü Şenkul Ziyaretlerine Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın  İl Sağlık Müdürü Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi’ne (ASGE) Ziyarette bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, İl Ambulans Servisi Başhekimliğince Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görevli personellerine yönelik olarak gerçekleştirilen Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi’ne (ASGE) ziyarette bulundu.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul eğitime katılan personellerle sohbet ederek, ambulans sürücülerine ve Acil Sağlık Hizmetleri sağlık personellerine vatandaşlara sağlık hizmet noktasında göstermiş oldukları özverili ve gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul’un ziyaretlerinde, Sağlık Hizmetleri Başkanı ile Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı ve İl Ambulans Servisi Başhekimi de eşlik ettiler.

Gerçekleştirilen Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE) ile ambulans kazalarının önlenmesi ve etkin hizmet sunumu hedeflenmekte olup teorik, uygulama ve sınav aşamalarını dahil olmak üzere toplamda 40 saatlik bir eğitim verildi. Eğitimin teorik bölümünde; trafik bilgisi, trafik kuralları, ambulans çeşitleri ve teknik özellikleri, ambulanslarda sürüş güvenliği, araç bakımı, kontrolü ve temizliği, güvenli sürücülük davranışları, psikoteknik testin önemi, özel durumlarda ambulans kullanımı, ambulans kazaları ve kabin güvenliği, ambulans yangınları ve yangına müdahale teknikleri, ışık ve siren protokolleri, ambulansta iletişim ve yön bulma cihazlarının kullanımı, hukuki durumlar gibi konulara yer verildiği belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP