İYİ Parti İlçe Başkanı Efe Güner’den Bomba Gibi Açıklamalar!
265 okunma

İYİ Parti İlçe Başkanı Efe Güner’den Bomba Gibi Açıklamalar!

ABONE OL
17 Kasım 2023 13:13
İYİ Parti İlçe Başkanı Efe Güner’den Bomba Gibi Açıklamalar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni atanan İYİ Parti ilçe başkanı Efe Güner’den bomba gibi açıklamalar. Geçtiğimiz günlerde yenilenmeye giden İYİ Parti, kadrosunu değiştirdi. Yeni seçilen İYİ Parti ilçe başkanı Av. Efe Güner, Nazilli’nin en genç ilçe başkanı oldu.

Flaş açıklamalarda bulunun Güner, ‘ittifak’ konusuna değinerek, ‘bu parti belli bir partiyi desteklemek için kurulmadı.’ dedi.

“PARTİLER KENDİNE GÜVENİYORSA İTTİFAKSIZ GİRSİN”

Genel Başkan Meral Akşenir’in ittifak konusunda net tavırlı olduğunu belirten Güner;” İttifaklar konusunda genel merkezimiz çok net. Biz, hür ve müstakil bir şekilde seçimlere gideceğiz. Bağımsız gireceğiz. Bu parti belli bir partiyi desteklemek amacıyla kurulmadı, bu parti çok zor şartlar altında kuruldu. 6. yılımızı kutluyoruz, kolay değil bir partiyi kurup da belli yerlere getirmek. Yerel dinamitler de çok önemli. Bizim adayımız arkasında bir ittifak talebi söz konusu olursa gerekli yazışmalarımızı, görüşmelerimizi yapar ona göre karar veririz. Türk siyasetinde bu konuyla ilgili çok güzel örnekler var. Bazı isimler nereden aday olursa olsun seçimi göğüsleyebiliyor. Demek ki olabiliyor. Genel Başkanımızın ifadesi var; “Buyurun ittifaksız girelim seçime” diye. Zaten biz bu ittifakları zorunlu kılan Türk tipi Başkanlık sistemi denilen yapıya karşıyız. Bu yapı mecbur bırakıyor. Eğer tüm partiler kendisine güveniyorsa ittifaksız girelim görelim. Biz teşkilatlarımıza, adaylarımıza güveniyoruz. Halkımızın vereceği karara da saygımız sonsuz, onlara da güveniyoruz.” diye konuştu.

“BİZ ARTIK İŞ YAPMAK İSTİYORUZ”

Artık iş yapmak istediklerini, millette hizmet etmek için çalışacaklarını dile getiren Başkan Güner; ” Genel seçimden bu yana bir konuda anlaşılamadığımızı düşünüyorum. Kazanacak aday dememizdeki maksat, millet siyaseti yapmamızdan kaynaklanıyor. İYİ Parti’nin içinde çok önemli isimler var, bunları da öne sürebilirdik ama biz milletin istediği kişinin olmasından yanayız. Biz bir kurumun, ismin yukarı çıkarılması için sahada değiliz. Milletimiz için sahadayız. Biz artık iş yapmak istiyoruz. X Parti, Y Parti algısından sıyrılıp milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP