İYİ Partili Korkmaz Projelerini Açıkladı!
116 okunma

İYİ Partili Korkmaz Projelerini Açıkladı!

ABONE OL
16 Mart 2024 19:24
İYİ Partili Korkmaz Projelerini Açıkladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz, projelerini bir bir açıkladı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Nazilli’de ortam iyice kızışmaya başladı. Adaylar proje yarışına girdi. Nazilli için başarılı işlere imza atacağanın garantisini veren Korkmaz, projelerini sıraladı.

ÖZEL EĞİTİM VE ENGELLİ KÖYÜ PROJESİ

Nazilli’de yaşayan engelli vatandaşlar için sosyal bir alanın olmadığını belirten Korkmaz;” Özel eğitim ve engelli vatandaşlarımızın sosyalleşebilecekleri, içerisinde spor tesisi, yüzme havuzu, restoran bulunan bir yatılı eğitim köyü kuracağız. Gerek kısa süreli gerekse uzun süreli olacak şekilde konuklarımız ağırlayacağız. Tesislerimizde engelli vatandaşlarımıza iş imkanı sağlayacağız.”

UYANIK KÜTÜPHANE PROJESİ

Nazilli’de bir ilki gerçekleştirerek 24 saat boyunca açık kalacak olan ‘Uyanık Kütüphane’ Projesi Korkmaz’ın merak edilen projelerinden biri oldu. Proje ile ilgili detayları açıklayan Korkmaz;” 24 saat açık sabah ve akşam iki çeşit çorba ikramı edildiği, sıcak çaya her an ulaşılabildiği ders çalışma, araştırma ve kitap okuma fırsatını halkımıza sunacağız.”

GENÇLİK KAMPI PROJESİ

Gençler için birçok proje sunan İYİ Partili Korkmaz, Nazilli’ye festivallere ev sahipliği yapacak bir alan yaratacak. Alanda bol bol aktivitelerin gerçekleşeceğini dile getiren Korkmaz;” 800 dönümlük muhteşem manzarası ile ağaçlar içerisinde yer alan bungalov evler, kamp alanları, spor alanlarının yer aldığı tesisimizde birçok etkinlik ve aktiviteler ile gençlerimizin ömür boyu sürecek anılar yaratmasını sağlayacağız. Festivallere ev sahipliği yapabilecek bir alanı şehrimize kazandıracağız.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP