İYİ Partili Korkmaz;”Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayacağız”
99 okunma

İYİ Partili Korkmaz;”Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayacağız”

ABONE OL
16 Mart 2024 16:23
İYİ Partili Korkmaz;”Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz, Radyo Özden’de Metin Özden’in konuğu oldu. İYİ Partili Korkmaz belediye personeliyle ilgili soruları yanıtlayarak istihdamı artıracaklarını söyledi.

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz, Radyo Özden’de Metin Özden’in konuğu oldu. Radyocu Metin Özden’in sorularını yanıtlayan İYİ Partili Korkmaz projelerini anlattı. Nazilli Belediyesi personelleriyle ilgili soruyu yanıtlayan Korkmaz, yüreklere su serpti.

‘’DAHA FAZLA İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ’’

Göreve geldiklerinde Nazilli Belediyesinde hiçbir personeli işten çıkarmayacaklarını söyleyen İYİ Partili Korkmaz, ‘’Personellerimizle birlikte çalışacağız. Bırakın işten çıkarmayı daha fazla işçi alacağız. Çünkü biz Nazilli’nin ekonomisini büyütmek istiyoruz. Nazilli’nin ekonomisini büyütmek demek, belediyede daha fazla personele ihtiyaç var demektir. Çünkü bir fabrikada işler iyiyse, iyi çalışıyorsa, işlerini herkes doğru yapıyorsa, orası kazanmaya başlar. Fabrika kazanıyorsa daha çok üretmek zorundadır. Daha çok üretmek için de daha çok insana ihtiyaç vardır. Proje üretmezseniz, işe aldığınız insanlara yeni çalışma alanları bulmazsanız, hep fazla işçiniz olur. Çalışmak için gelen arkadaşlarımıza yapabilecekleri işler vermezseniz, bankamatik işçisi sıfatıyla onları rencide edersiniz’’ diye konuştu.

“HEPİMİZ KAZANACAĞIZ’’

Belediyede çalışan personelin hepsinin Nazilli’ye katkı vermek istediğinin altını çizen İYİ Partili Korkmaz açıklamalarının devamında şunları söyledi: ‘’Onlara sadece yeteneklerine göre iş verilmesi gerektiğini ve bundan dolayı da biz göreve geldiğimizde, Nazilli’ye katkı sağlayan insanlara dönüşeceklerine inanıyorum. Kimsenin ekmeğiyle oynamayıp, onlarla hak ettikleri ekmeği birlikte kazanarak, beraber harcatacağız. Nazilli kazanacak onlarda kazanacak. Nazilli halkına hizmet edeceğiz, mutlu edeceğiz, bende çalışanlarımı mutlu edeceğim. Elimizde bütün imkanlar var. Belediyede çok değerli arkadaşlarımız var, dört dörtlük çalışan, görevini doğru yapan. Bu arkadaşlarımızın sadece bir orkestra şefine ihtiyacı var. Proje üretip, onların hangi görevleri yapacaklarını anlatacak bir yöneticiyi ihtiyaçları var. Maalesef şimdiye kadar bir yönetici değil, sadece belediye makamını kullanmak isteyen insanlarla çalışmışlar. Belediyede bankamatik çalışanı olduğuna inanmıyorum. Çalışmayan insan olduğuna da inanmıyorum. Bende ticaret yapıyorum. İş yerimde çalışan kimsenin işini aksattığını görmedim. Siz personelinize doğru işi verdiğiniz sürece o insanlar işini en doğru şekilde yapmak için elinden gelen çabayı sarf eder. Ama doğru işi vermezseniz, Nazilli’ye katkı yapma imkanını o işçiye tanımazsanız, onlardan yararlanamazsınız. Aynı ekiple, yeni oluşturacağımız projelerde onları görevlendirerek ve daha fazla istihdam sağlayarak Nazilli’yi yöneteceğiz. ‘’

“GENÇ VE ÇALIŞKAN BİR EKİBİMİZ VAR”

Seçim çalışmalarını birlikte yürüttüğü ekibe teşekkür eden İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz, ‘’Belediye Meclis üyelerime yürekten teşekkür ediyorum. Var olsunlar. Genç ve çok çalışkan bir ekibimiz var. Nazilli’yi 30 yıldır yöneten ekibin şehri ne hale getirdiğini görüyoruz. Ekonomi, şehirleşme, trafik sorunu olmak üzere birçok meseleyle görülüyor. Bu sorunlara bu yönetimlerin sebep olduğu çok açık. Dışarı da çok ciddi eğitimler almış, özverili halkımız da var. Bu arkadaşlarımıza kimse bugüne kadar, ‘’Senin fikrin ne, sen ne diyorsun, nasıl katkı verebilirsin’’ diye soran olmamış. ‘’Biz biliriz, biz yaparız. Biz bugüne kadar yaptık, siz karışmayın. İşinize gücünüze bakın. Biz Nazilli’yi sizin yerinize yönetiyoruz’’ demişler. Yönetiyoruz dedikleri Nazilli’den hiçbir vatandaş memnun değil. Hatta kendileri de memnun değil. Ama bizde dedik ki, Nazilli’nin yönetiminde bende varım diyen, şehrin yönetimine katkı sağlamak isteyen, ben Nazilli’de için bir şeyler yapabileceğim diyen yeni, özverili, genç, eğitimli arkadaşlarımızla yola çıktık. Göreceksiniz bu arkadaşlarımızla Nazilli’ye neler yapabileceğimizi hepinize göstereceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP