‘Kalemini Haklıdan Değil Paradan Yana Kullan Sözde GAZETECİLER’
315 okunma

‘Kalemini Haklıdan Değil Paradan Yana Kullan Sözde GAZETECİLER’

ABONE OL
15 Haziran 2022 09:35
‘Kalemini Haklıdan Değil Paradan Yana Kullan Sözde GAZETECİLER’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Temelinde Ekonomik çıkarlar ve ÇAKAL Olduğunu sanan Ortaklar olduğu sürece

ŞİRKETLER BATAR..
Az kaldı Partiyi değil Partilileri değil Seçilmişleri değil sadece Alacakları PARAYI Düşünüp hareket eden ve Kalemlerini HAKLIDAN yana değil PARADAN yana Kullanan Sözde Gazeteci vatandaşlar..

CHP nin Seçim arefesine girdiği şu günlerde Kaleminizi BİRLİKTELİK Oluşturmak için kullanacağınıza Karalamak çamur atmak için Seçilmiş Belediye başkanlarına sorular soran zihniyetlerle biraz geçmişi hatırlatmakta fayda var.

Hani şu YDK nın OY BİRLİĞİYLE
CHP den İHRAÇ Edilen Bu gün ADAY Gözüyle baktığın Abinle KASET olayı patlamıştı AKÇELİ Yazışmalarınız Sosyal medyaya düşmüştü Partisinden İhraç edildiği halde yine kordinatörlüğünü devam ettiren ve bunun şık olmadığını söyleyip eleştirenlere Saldırıp çamur attığınız zamanlar vardı. Bugün Yine GENEL BAŞKAN YARDIMCISI Olan bir Seçilmişe

Saldırdığınız yazıp karaladığınız yetmeyip Fake hesaplardan çamur attığınız günler vardı. Hatta o günlerde ORTALIĞI TERTEMIZ YAPACAĞIZ diye birbirlerinin arasında söylemleriniz vardı. Hepsinden önemlisi AKP gençlik kollarından CHP ye transfer olup ATAMIN ÖLÜM Günü olan 10 Kasım’da Facebook sayfalarında masengerlarda gülücüklerle paylaşımlar yapan vardı…
Vs vs vs……
Yani Aklıma takıldı işte bende bi sorayım dedim oluşturduğunuz Korku İmparatorluğu sayesinde ORTALIĞI TERTEMIZ Yaptınızmı yoksa daha Sindirecek Korkutulacak Çamur atılacak insanlar PARTİLİLERİMIZ varmı..

Mesut ÖZAKCANI Efeler’e Aday yaptırarak seçimi kazandırıp
Daha sonra Aranızda ne olduysa yıllarca Hakkında Yıpratıcı yazılar yazıp Seçimden önce başka partiye kaçırmıştınızya… İşte o günlerde Abi dediğiniz FATİH ATAYI da Gözünüze kestirmiş Aday olması için İkna etmiştiniz.Her ne olduysa bu sefer yine aynı seneryolar aynı Sanatçılarla Sergilenip Oynanmaya başladı..Şimdi bende merak edip soruyorum Kendini Efeler’e adayıp Geldiği günden beri Bırakın Efeler’i, AYDIN’I ve TÜRKİYE’NİN Dikkatini çeken bu başkanıda devirmek için hangi kumpasları sergileyeceksiniz.. Siz çalışan başkan değil BÜYÜK ŞEHİRE hizmet eden ve onun direktifleri den çıkmayacak birilerini arıyorsunuz. Yani Kendinize değil Aydın halkına Bulunduğu Şehire hizmet edenleri Sevmiyorsunuz..

Bak daha yeni bir YAĞMUR AFETİ yaşadık daha HALKIMIZIN Yaraları kanıyorken biz bakıyoruz böyle bir afet zamanında Festivallerin ertelenmesi gerekirken bir kısım vatandaşımız ÇAMUR TEMİZLEMEKLE uğraşıyor sizler Konserlerle RİO ya benzetilen Festivallerle uğraşıyorsunuz
Ben şunu da söylemekte fayda görüyorum Sorgucu Arkadaşlara..
Bakın Seçim arefesine girdiğimiz şu günlerde her kes kendi işine baksın
Her seçilmiş kendi hizmetini yapıp Partisinin önünü açsın. Kimsenin kimseye BİAT etmeyeceğini bilsin Yok efendim oğluymuş kardeşiymiş ıvır zıvır söylemleri bıraksın.

Seçilmişlerin izin Ayaklarını Kurşun Sıkmayın Gücünüzü Aile içindekilere değil Dışarıdakilere gösterin..
Yoksa Sizler kumpas karalamalarla uğraşırken Asıl Karşılarında durup mücadele edecek olduklarının ÜSKÜDAR’I Çoktan Geçmiş olacak…

Şunuda iyi tahlil edin Siyasetin hizmet sayfasını dikkatlice AT GÖZLÜĞÜ Takmadan okuyun bilinki AYDIN ilimizdeki Tüm İlçe belediyelerinin başarısının getireceği olumlu HİZMETLER Kendilerinden çok AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ve CUMHURİYET HALK PARTİSİNE PUAN KAZANDIRACAKTIR..

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP