Kamuoyuna duyuru!
579 okunma

Kamuoyuna duyuru!

ABONE OL
13 Mart 2024 11:31
Kamuoyuna duyuru!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asılsız haberler için CHP Belediye Başkan Adayı Tetik’ten açıklamalar;

Bazı yerel yayın organlarında hakkımda çıkan asılsız haberler üzerine bu açıklamayı yapma gereği duydum. Hakkımda çıkan haberlerde, konunun benimle ilgisi olmamasına rağmen adımın geçmesi, bazı art niyetli kişilerin Ertuğrul Tetik’i yıpratma çabasından başka birşey değildir. Yapılan haberlerde geçtiği gibi yazılan diyaloglar ve olaylar tamamen hayal ürünüdür. Şoförüm ve bir partili kardeşimiz arasında, her iki kişinin birbiriyle yaşayabileceği bir takım anlaşmazlıklar olmuştur. Şoförümüz ve bir partilimizin tamamen kişisel bir mevzusu ve arasında geçen olayları dün gece geç saatlerde öğrendim. Öğrenir öğrenmez gece saat 01.00’de partilimizin evine gidip olayın aslını bizzat öğrendim. Konu hakkında da gereğinin yapılacağını söyledim. Gece geç saatlerde şoförümden de olayı dinledim. Her iki tarafı da dinledikten sonra olayın benimle ilgili olmamasına rağmen, birlikte çalıştığımız şoförümün adının bu olaylarda geçmesi beni rahatsız etmiştir. Hele ki isminin bu olaylarda geçmesi dahi kendisini bu görevden almam için yeterlidir. Kendisi ile iş ilişiğimi kesmiş bulunmaktayım.

Fakat gerçek olan şudur ki; iki kişinin arasında yaşadığı tartışma, Ertuğrul Tetik’in haberi varmış gibi, bir kişinin mağduriyetine sessiz kalan birisiymişim gibi bir yerel medya mensubu tarafından servis edilmiştir. Ertuğrul Tetik’in başarılı seçim çalışmaları bazı kesimleri rahatsız etmiş ki, bu rahatsızlık hakkımda asılsız haberler yaptırmaya kadar gitmiştir. Ertuğrul Tetik’i karalama operasyonu adı altında başlatılan bu haberler, olayın muhatabı partilimiz tarafından da tüm gerçekliğiyle dile getirilmiştir. Sosyal medya hesabı üzerinden olayın benimle ilgisi olmadığını, sadece kendisi ile şoförüm arasında yaşanan bir olay olduğunu söylemiştir. Halkımızın teveccühü ile
şuan ki anketlerde birinci sırada çıkan Ertuğrul Tetik, bu kirli oyunu kuran kişilere karşı en güzel cevabı seçimi kazanarak verecektir. Şahsım hakkında asılsız ve maksatlı haber yapan yerel yayın organları hakkında yasal yollara başvuracağımın bilinmesini isterim. Saygılarımla.

Dr. Ertuğrul Tetik
CHP Nazilli Belediye Başkan adayı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP