Ergüler’in Dinle İlgili Bir Problemi Mi Var?
438 okunma

Ergüler’in Dinle İlgili Bir Problemi Mi Var?

ABONE OL
12 Mart 2024 21:48
Ergüler’in Dinle İlgili Bir Problemi Mi Var?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERGÜLER’İN DİNLE İLGİLİ BİR PROBLEMİ Mİ VAR?

AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler’in dualarla ilgili krizi devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ‘Nazilli Bayanları’ derneğindeki açılış duasına ‘benim işim var önce kurdeleyi kesin duayı ben gittikten sonra okursunuz’ diyerek duaya katılmayı redderek alanı terk etmişti. Ergüler’in o görüntüleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

DUA KRİZİNE BİR YENİSİ EKLENDİ

Dua krize bir yenisi ise dün eklendi. Nazilli’nin tanınan iş insanlarından olan Atilla İnç’ın iftar programına katılan Ergüler, yine duaya katılmak istemedi. Aynı masada oturduğu ittifak ortağı ve MHP Aydın il başkanı Haluk Alıcık’ın “Başkan daha geçenlerde açılış programında dua’ya kalmadığın için tepki gördün aynı hatayı tekrarlama” diye uyarmasına rağmen “Kalmıcam kardeşim işim var” diyerek sert çıkışan Esat Ergüler, dua’yı beklemeden beraber gelerek aynı masada oturdukları ittifak ortağı MHP’nin Aydın il başkanı Haluk Alıcık’ı ve diğer parti üyelerini orada bırakarak masadan kalkıp salonu terketti.

PARTİLİLER TEPKİLİ

Ergüler’in bu tavrına kendi partillilerinden de bir bir tepki gelmeye başladı. Ergüler hakkında bazı parti üyeleri ” Dinle ilgili bir problemi var galiba ne zaman dua okunsa yüz ifadesi değişiyor bu adamın. Bu parti muhafazakar bir parti ve böyle hatalar kabul edilemez bunun neresi efsane anlamadık” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP