Koçarlı’da Yeni Devlet Hastanesi Arazisinde İnceleme
118 okunma

Koçarlı’da Yeni Devlet Hastanesi Arazisinde İnceleme

ABONE OL
9 Ağustos 2023 12:16
Koçarlı’da Yeni Devlet Hastanesi Arazisinde İnceleme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Koçarlı ilçesindeki 5 bin 600 metrekare alan üzerine 7 katlı devlet hastanesi yaptırılacak. Hastanenin yapılacağı arazide beraberindekilerle incelemede bulunan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, en kısa sürede projeye başlayacağını söyledi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Koçarlı girişindeki Orta Mahallesi’nde bulunan 5 bin 600 metrekarelik araziye 7 katlı devlet hastanesi yatırılacak. Hastaneni yapılacağı arazide Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, Aydın İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, Sağlık Daire Başkanı Erkan Türkoğlu, Destek Hizmetler Başkanı Hasan Uyar,  Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Şencan ve AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Ümit Özdemir incelemelerde bulundu.İnceleme sonrası bir açıklama yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yakın zamanda projeye başlanacağını söyledi.

‘Koçarlı Yüzyılı Başlıyor, hizmet ve yatırımlarımız devam ediyor” diyen Başkan Kaplan, “Koçarlı Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası yapımı çok yakında başlıyor. Biz çalıştıkça Koçarlı gelişiyor. Yarınlara daha yaşanılabilir bir Koçarlı bırakabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Koçarlı bugüne kadar almadığı yatırımları almaya başladı ve bu güzel ilçemiz yatırıma doyacak. Koçarlı için ne yapsak azdır. Koçarlı o makus tarihi kırdı. Artık emin adımlar ile yolumuzda ilerliyoruz. Bu işler, büyük projeler. İnşallah 3-5 yıl içerisinde Koçarlı çok farklı bir konuma doğru hızla gidecektir” dedi.

‘MODERN BİR HASTANE İNŞA EDİLECEK

Koçarlı ilçe girişinde yapılacak olan yeni devlet hastanesi için günün şartlarına uygun bir devlet hastanesi inşa edileceğini ifade eden Başkan Kaplan, “Hastane ile ilgili çalışmalar, normal seyrinde ilerliyor. İmar çalışmaları sona erdi. Kadastro kontrollerinin ardından, Sağlık Bakanlığı’mıza yer teslimi yapacağız ve kısa zamanda ihaleye çıkılacak. Bu yılın sonuna doğru hastanenin yapımına başlanacak ve halkımızın hizmetine açılması için gün sayacağız” dedi.(DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP