Korkmaz;” İnancımız Tam”
291 okunma

Korkmaz;” İnancımız Tam”

ABONE OL
15 Mart 2024 13:36
Korkmaz;” İnancımız Tam”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı çalışmalarına Perşembe Pazarı’nda devam etti. İYİ Partili Korkmaz ve ekibinin çalışmalarına Aydın Milletvekili Ömer Karakaş da destek verdi.

Nazilli’de yerel seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz ve belediye meclis üyesi adayları dün Perşembe Pazarı’nda esnafları ziyaret etti. Çalışmaya İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş da eşlik etti. İYİ Partili Karakaş ve Korkmaz pazarcıların sorunlarını dinleyerek çözümlerini anlattı.

“YEREL SEÇİMLERİN SİYASİ AKTÖRÜ ADAYDIR”

Çalışma sonrasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, ‘’Sahada vatandaşı dolaşırken gördüm ki Cüneyt Korkmaz’a büyük bir ilgi var. İnsanlar Cüneyt başkanı yakından tanıyor. Herkesin bildiği gibi yerel seçimlerde partiden çok aday önemlidir. Yerel seçimlerin siyasi aktörü adaydır. Bu anlamda da Cüneyt Korkmaz çok önemli bir isim ve aday. Herkesin dürüstlüğüyle tanıdığı bir isim. Bu yüzden de Cüneyt Bey’in Nazilli’de seçimi rahatlıkla kazanacağına inanıyorum. Doğru aday kazanır her zaman’’ ifadelerini kullandı.

‘’31 MART’TAN İTİBAREN NAZİLLİ’Yİ YÖNETECEĞİZ’’

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz, Karakaş’ın çalışmalara katılmasıyla ilgili şunları söyledi: ‘’Vekilimizin çalışmalarımıza katkı yapmak için buraya gelmiş olması bizi çok mutlu etti ve güç verdi. Kendisiyle birlikte pazarcı esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın bize ve partimize göstermiş olduğu ilgi bizi ziyadesiyle memnun etti. Nazilli Belediyesini 31 Mart’tan itibaren yöneteceğimize olan inancımızı bir kez daha pekiştirdik. Vekilimize desteğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.’’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP