Korkmaz’dan Flaş Açıklamalar!
67 okunma

Korkmaz’dan Flaş Açıklamalar!

ABONE OL
9 Şubat 2024 09:53
Korkmaz’dan Flaş Açıklamalar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşırken Nazilli’de de siyaset hareketlenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Korkmaz flaş açıklamalarda bulundu.

Genç bir ekip olduklarını dile getiren Korkmaz;”İYİ Parti’nin adayı olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Biz genç bir ekibiz, partimiz de genç bir parti. İYİ Parti, duruşu itibarıyla güven veren, geleceği olan ve benim duygularıma hitap eden bir partiydi. O yüzden de içimin rahat olduğu İYİ Parti’deyim. Bana bu görevi layık gören Genel Başkanımız Meral Akşener’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“ANNE VE BABALAR ÇOCUKLARINDAN AYIRLMASIN”

Nazilli’nin en büyük sorunlarından birinin gençlere İstihdam olduğunu belirten Korkmaz;”1 Nisan’dan sonra Nazilli’mizin yaşanabilir bir şehir olmasının mücadelesini vereceğiz. Buranın emekli şehri olduğunu biliyoruz ama vasıfsız işçi şehri imajını yıkmak için geliyoruz. Biz anne ve babaların çocuklarından ayrılmasını istemiyoruz. İş hayatına atılacak gencimiz, şehir dışına gitmeyi düşünüyor, biz bunu istemiyoruz. Şehrimizin potansiyelini kullanacağız ve yaratacağımız iş imkanlarıyla gençlerimize burada bir hayat kurma fırsatı vereceğiz. Dinamik ve güçlü bir ekonomik hayatı burada inşa edeceğiz. Sosyal etkinlikleriyle fark yaratan bir şehir olacağız.” ifadelerini kullandı.

KORKMAZ, ALICIK’I ÖRNEK GÖSTERDİ

Devlet desteği olmadan da hizmetin gelebileceğini söyleyen Korkmaz, eski Nazilli Belediye Başkan Haluk Alıcık’ı örnek gösterdi.

Korkmaz;” MHP’de ilçe başkanlığı yaptığım dönemde belediye başkanlığı yapan Haluk Alıcık’ın hizmetlerini çok daha önemli görüyorum. Çünkü karşılaştırdığımda, hükümetin ve büyükşehirin desteği olmadan, su gelirleri olmadan köylere hizmet götürdü. Haluk beyin bugün köylerde en az 10 hizmetini görüyorum. Haluk beyin bu memlekete hizmeti yadsınamaz, kendisini takdir ediyorum. Demek ki yapılabiliyormuş. Bugün biz İYİ Parti olarak daha iyisini yapmak, daha başarılı olmak için geliyoruz ve bunu yapacak gücümüzü halkımızdan almak için mücadele başlatıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP