Korkmaz’dan Naz Naz’a Destek Sözü
80 okunma

Korkmaz’dan Naz Naz’a Destek Sözü

ABONE OL
11 Mart 2024 13:02
Korkmaz’dan Naz Naz’a Destek Sözü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz, Nazilli Meydan taraftar grubuyla bir araya geldi.

Yerel seçim çalışmalarına son sürat devam eden Korkmaz, Nazilli Meydan Taraftar grubu ile görüştü. Taraftarfın sorunlarını dinleyen Korkmaz;”Sporu seviyorum. Şahin Başkan’la sürekli görüşüyoruz. Nazilli Belediyespor’u desteklemeye devam edeceğiz’’

“BİZLER NAZİLLİ’NİN EVLATLARIYIZ”

Desteklerinden dolayı Korkmaz’a teşekkür eden Nazilli Meydan taraftar grubu Başkanı Oğuz Baldır;”Bizim Haluk Başkan döneminde derneğimiz vardı. Alt yapısını tekrar oluşturduk, dernek kuracağız. Nazilli Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı’yım aynı zamanda. Onların da selamını getirdik size. Kimler bizim yanımızda olacaksa biz onların yanında olmayı tercih ediyoruz. Biz dernek oluşturmak istiyoruz, sizin de desteğinizi bekliyoruz. Bizler Nazilli’nin evlatlarıyız. Sizin geçtiğimiz günlerde Nazilli Belediyespor’a yaptığınız destek bizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

“NAZİLLİ BELEDİYESPOR O DURUMDAYKEN KAYITSIZ KALAMAZDIK”

Nazilli Belediyespor zor zamanlar geçirirken kayıtsız kalamayacaklarını belirten Korkmaz;”Ben kendi adıma bu konuda hiçbir tereddüt olmayacağının, hiçbir sıkıntı yaşamayacağınızın garantisini veriyorum. Taraftar olmadan spor olmaz. Bizim Nazilli Belediyespor’a yaptığımız destek, seçim bütçemizin çok büyük bir kısmı. Şöyle düşünün; 1000 lirası olan bir adamın 500 lirasını vermesi gibi. Yok bütçemizle, konu Nazilli Belediyespor olduğu için bu katkıyı yaptık. Kısıtlı bütçemiz olduğu için medya ile bile çok az çalışabiliyoruz. Bizim arkamızda büyük şirketler, iş adamları yok. Ancak Nazilli Belediyespor o durumdayken biz kayıtsız kalamazdık. Ama bugün 20-30 arabayı giydiren, sponsorlardan ve sermaye sahiplerinden milyonlarca lira seçim desteği alanlar duyarsız kaldılar. Seçim bütçelerinin küçük bir kısmını dahi ayırmadılar. Bu yaptığımız Nazilli Belediyespor’a ve size verdiğimiz değer gösteriyor. Bundan sonra da Şahin Başkan’la görüştük, aynı şekilde desteğimiz devam edecek. O reklam panolarını dolduracağız ve kulübümüzü eski görkemli günlerine geri döndüreceğiz’’ dedi.

“KORKMAZ’DAN KOMBİNE SÖZÜ”

Her sezon başında kombine aldıklarını söyleyen Başkan Baldır, ‘’Şahin Başkan döneminde kombineleri taraftar grubu olduğumuz için indirimli aldık. Teşekkür ediyoruz kendisine. Ancak kombine sayımız yetersiz. Maça gelip kulübümüze destek olmak isteyen birçok genç kardeşimiz var’’ dedi. Bunun üzerine İYİ Partili Korkmaz şunları kaydetti: ‘’Biz eğer kazanırsak sezon başında 100 kombinenin maliyetini karşılayacağız. Yıllardır sporun içindeyim. Taraftarın önemini bilirim. Her zaman tribündeydik. Özellikle deplasmanlara giden taraftarlarımız oralarda kulübümüzün sesi oluyor. Eğer kazanırsak her deplasman maçında size otobüs tahsis edeceğimizin de sözünü veriyorum. Gittiğiniz deplasmanlarda Nazilli’mizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiğiniz sürece size desteğimiz sürecek” diye konuştu.

Toplantı tezahüratlarla son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP