Memlekette Moraller Yerinde
337 okunma

Memlekette Moraller Yerinde

ABONE OL
6 Ocak 2024 16:53
Memlekette Moraller Yerinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftalık Değerlendirme Toplantısı’nda biraraya gelerek yerel yönetim seçimlerine yönelik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Memleket Partisi Nazilli İlçe Yönetimi’nde morallerin yerinde olduğu gözlendi.

Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı, Haftalık Değerlendirme Toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Hüseyin Güleryüz ve Kadın Politikalarından Sorumlu Mehtab Necan başta olmak üzere yönetim kurulundan çoğu ismin katıldığı toplantının moderatörlüğünü, partinin Belediye Başkanı Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya yaptı.

Hem hafta boyunca gerçekleşen ziyaretler hem de 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmaların ele alındığı toplantı, yaklaşık üç saat sürdü.

31 MART’TA EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ!

Gittikleri her cemiyette, gerçekleştirdikleri her ziyarette büyük bir ilgiyle karşılandıklarını ifade eden Ali Çetinkaya, bu teveccühün yönetim kurulundaki her bir bireyin özverili çalışmasıyla ortaya çıktığını ifade etti.

Belediye Başkanı Adayı Ali Çetinkaya, “Nazillili hemşehrilerimizin bu teveccühünü karşılıksız bırakmamak, onların güvenine ve sevgisine layık olmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ve biliyorum ki 31 Mart’ta bu emeklerimizin karşılığını alacak ve Nazillimiz; üreten, değer katan, yaşayan ve yaşatan belediyecilikle tanışacak.” şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda çekilen toplu fotoğraf ise herşeyi anlatıyordu: ‘Memlekette işler yolunda, moraller had safhada!..’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP