Merkez Sağ Parti Kuyucak Kongresi’ni Atça’da düzenledi
179 okunma

Merkez Sağ Parti Kuyucak Kongresi’ni Atça’da düzenledi

ABONE OL
30 Temmuz 2023 18:36
Merkez Sağ Parti Kuyucak Kongresi’ni Atça’da düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ilk kadın başbakanı Tansu Çiller’in önderliğinde kurulan, Merkez Sağ Parti, ikinci kongresi olan Kuyucak Kongresi’ni Atça’da düzenledi.

Türkiye’nin ilk kadın başbakanı Tansu Çiller’in liderliğinde geçtiğimiz aylarda kurulan Merkez Sağ Parti teşkilatlanma çalışmaları Atça’da devam ediyor.

Atça’da yapılan ikinci kongreye Merkez Sağ Partisi İl Başkanı Özay Klavuz, Parti Nazilli İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, Sultanhisar İlçe Başkanı, Kuyucak İlçe Başkanı Yalçın Şenal ve partililer katıldı.

“HİZMETTE HALKIMIZ İÇİH NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIM”

Kongrede konuşan Başkan Şenal, “Konuşmama başlamadan önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Sayın Tansu Çiller başkanımızın öncülüğünde Merkez Sağ Parti kurulmuştur. İl Başkanı sayın Özay Klavuz tarafından memleketim Kuyucak’a ilçe başkanı olarak görevlendirildim. Genel Başkanımız ve Genel Başkan Vekili İbrahim Şahinler beyefendi başta olmak üzere genel merkez teşkilatımıza, görevli dava arkadaşlarımıza saygılarımı iletiyorum. İlçemde halkımız için hizmette ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Aydın ve ilçemiz Kuyucak’a hayırlı olsun diyorum”. İfadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP