Nazilli Belediyespor’da İmzalar Atıldı
916 okunma

Nazilli Belediyespor’da İmzalar Atıldı

ABONE OL
14 Ağustos 2023 17:56
Nazilli Belediyespor’da İmzalar Atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor’da İmzalar Atıldı.

Nazilli Belediyespor’un satışı ile ilgili ertelenen kongre bugün Nikah salonunda  gerçekleştirilirken  2 Aydır devam eden devir işlemleri tamamlandı.

Süleyman Urkay ve yönetimi resmen kulübü devraldı.

Kongreye Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, eski Kulüp Başkanı Ali Ertürk ve taraftarlar katıldı. Süleyman Urkay, salonda yer almadı. Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL 1.LİG SÖZÜ VERİYORUZ”

Oy birliği ile kabul edilen yönetim kurulunda konuşma yapan Aydın Halk Haber imtiyaz sahibi ve yeni yönetim kurulu üyesi Şahin Kaya;” Kulüple alakalı gelişmeleri hepiniz biliyorsunuz. Kulübü biz aldık.  Hedefimiz bu sene orta sıralar. Önümüzdeki yıl için 1.Lig sözü veriyoruz. Önümüzdeki günlerde kulübün işleyişiyle alakalı bir basın toplantısı yapacağız” dedi.

21 KİŞİLİK YÖNETİM OLUŞTU

Süleyman Urkay başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Mehmet Mahir Urkay, Şahin Kaya, Erdal Çelik, Cemal Keskin, Kazım Çelik, İsmet Kaya, Günay Kodal, Alican Çakmak, Mehmet Alev, İbrahim Ulutufan, Ali Kırca, Kenan Şenel, Fikret Çelikkol, Şükrü Averi, Mahir Koşan, Mehmet İnan Işık, Halil Baylavlı, Levent Özel, Hüseyin Sabuncuoğlu, İbrahim Kırdemir. Denetim Kurulu; Tuncay Berber, Şükrü Irgat, Kemal Sal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP