Nazilli Belediyespor’da Şok!
1281 okunma

Nazilli Belediyespor’da Şok!

ABONE OL
19 Eylül 2023 12:25
Nazilli Belediyespor’da Şok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor Klüp Başkanı Süleyman Urkay istifa etti.

Yeni yönetim ile lige güzel bir giriş yapan Nazilli Belediyesporun Klüp Başkanı Süleyman Urkay bugün yaptığı basın toplantısı ile istifa ettiğini duyurdu.

Süleyman Urkay’ı yaptığı açıklamada ;

“UMUTSUZLUK HALİNDE OLAN BİR KLÜP ALDIK”

“13 Ağustos’ta genel kurulda göreve geldik. Umutsuzluk halinde olan bir kulüp aldık. Bu sorunlar aşılmaz değildi. Geçmişte deneyimlerimizle bu sorunları aşacağımızı biliyorduk. Yönetime gelir gelmez bir görev paylaşımı yaptık. Biran önce lige hazırlanmamız gerekiyordu. 13 gün süremiz vardı. Geldiğimizde çok eksiğimiz vardı. Futbol Şube ve bizler çalışarak kadro oluşturduk. Transfer yasağını kaldırdık, futbolcuları bulduk. Malzemeleri tedarik ettik. Bir finansman ihtiyacını da bulduk. 26 Ağustos’a kadar öncelikli sorunlarımızı çözdük.”

“BAŞKAN ÖZCAN ŞAHİN KAYA BAŞKANLIĞINI İSTEDİ”

“Biz oraya geldik ama camiada bir umutsuzluk ve karamsarlık vardı. Altınordu galibiyeti bile karamsarlığı gideremedi. Beyoğlu ve Ankara maçını kazanarak 3’te 3 ile geldik. Karamsarlık bir tık kayboldu. Eleştiriler daha adaletli olmaya başladı. Ankara maçından dönüşümüzde saat 9’da bir mesaj geldi. Kürşat beyin özel kalem müdürü bizi çağırdı. Belediyede başkan beyle görüştük. Gelinen durumu değerlendirdik. Yarım saat sohbet ettik. Orada çıkarımlarım var. Nazillispor kulübünün dışardan gelen yöneticiler tarafından yönetilmesine tepki var. Beklentimiz Şahin Kaya başkanlığında bir oluşuma gidilmesi yönünde bir çıkarım aldık. Bursaspor maçı bitti, ve kamuoyunda karamsarlık olmasın diye kimseyle paylaşmadık. En son dedik ki başkanın böyle bir çıkarımı var. Nazillispor’un geleceği adına yanlış olacak bir hareketin içinde durmam diye bir taahhüttüm var. Kamuoyu bunu istediğinde bunu tartışmam. Geldiğim nokta itibariyle ben istifa etme kararı aldım.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP