Nazilli Siyaseti Ayaklar Altında!
434 okunma

Nazilli Siyaseti Ayaklar Altında!

ABONE OL
4 Kasım 2022 14:31
Nazilli Siyaseti Ayaklar Altında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP eski İl Başkanı Barkan Kalınomuz’un, isim vermeden Memleket Partisi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı’yı hedef alması, yerel siyasette seviyenin dibe battığını gösterdi.

Kalınomuz’un sosyal medya hesabından “Şimdi gel İl başkanı ol heeee. Sen beni cenaze levazımcısı mı sandın ? Bundan sonra bırak senin gibi siyasetçi ile siyaset yapmayı, birlikte …çmaya bile gitmem. MMMMastürbasyon PPPPPartisi seniiii.. Sen Aydın’da 5000 tane oy al benim evi sana bağışlayacağım il binası yap diye. Güzelim insanların hayalleri ile emekleri ile oynadın. Cumhuriyet Halk Partisine kurban ol sen. Gevşek” açıklamasına yanıt çok gecikmeden, Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya’dan geldi.

Facebook hesabı üzerinden isim vermeden Barkan Kalınomuz’a yüklenen Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, “Polemiğe girmek hiç tarzım değil de. Sana bir atasözü ile cevap vereyim. Kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş. Evin tapusunu hazırla o söylediğin oyun çok daha fazlasını sadece Nazilli de alacağız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP