Nazilli Tarım Fuarı Kapılarını Açtı
152 okunma

Nazilli Tarım Fuarı Kapılarını Açtı

ABONE OL
16 Aralık 2023 20:17
Nazilli Tarım Fuarı Kapılarını Açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl 6. Düzenlenen Nazilli Tarım ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açtı. Nazilli halkı fuara akın etti.

Katlı Otopark’ta bulunan fuar alanı birçok firmaya ev sahipliği yaptı. Gıda, Tarım, Hayvancılık, yöresel ürünler ve kamu kurumları vatandaşlara kendini tanıttı.

Fuarın açılış törenine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın AK Parti eski milletvekilleri Metin Yavuz ve Bekir Kuvvet Erim, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, kamu kurumları, meslek odalarının ve siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

“SAHİP OLDUĞUMUZ DEĞERLER DAHA GÜÇLÜ ORTAYA ÇIKIYOR”

Üzerinde durulması gereken en büyük husussun Nazilli olduğunu belirten, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy; “Öncelikle Sayın valimize göstermiş olduğu destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bizim en büyük destekçimiz sayın valimizdir. Bugün aslından bizim üzerinde durmak istediğimiz en önemli husus bizim en önemli değerimiz olan memleketimiz. Memleketimizin görev yaptığımız bu bölgemiz Nazilli’de görevimiz, yapılan bütün çalışmaların, faaliyetlerin en iyisinin gerçekleşmesine vesile kılmak. En büyük gayemiz Nazilli’de her ne organizasyon oluyorsa en iyisinin icra edilmesi için gereken desteği ve katkıyı sunmak. Bu bağlamda da bugün görmüş olduğunuz bu kalabalık, ilgi, gelen misafirlerimizin yoğunluğu ve katılan firmaların iştahı bizi mutlu etti. Ben buraya katılan firmalara teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu fuar iştirakçi firmalarıyla anlamlı hale geliyor. Ama tabi ki Nazilli’nin fuara sahip çıkması, ziyaret etmesi, fuarına bu benim fuarım demesi, bunların hepsi bir araya geldiği zaman böyle güzel bir organizasyon ortaya çıkıyor.” diye konuştu.

Fuar 19 Aralık Salı  gününe kadar ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP