Başkan Özcan Tüm Nazilli Halkını Davet Etmişti
155 okunma

Başkan Özcan Tüm Nazilli Halkını Davet Etmişti

ABONE OL
16 Aralık 2023 17:42
Başkan Özcan Tüm Nazilli Halkını Davet Etmişti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İLK 7 SAATTE 10 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Nazilli Belediyesi ve Sümer Vakfı tarafından gerçekleştirilen Nazilli Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı, ilk 7 saatte 10 bin kişinin ziyaretine uğrayarak rekor kırdı.

Nazilli Kaymakamlığı, Nazilli Belediyesi, Sümer Vakfı, Nazilli Ticaret Odası, Nazilli Ziraat Odası, Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, KOSGEB katkıları ve AS Fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen Nazilli Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Günler öncesinden hazırlıkları yapılan fuar için sık sık davet çağrısında bulunan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; tarım, ziraat ve hayvancılık alanında kaydedilen yenilikleri üreticilerle buluşturma ve paylaşma noktasında fuarın büyük katkı sunduğunun altını çizdi.

“BU GÜZEL ÇALIŞMALARLA NAZİLLİ’NİN KAYBETTİĞİ YILLARI GERİ ALACAĞIZ”

Fuarın hazırlık aşamasından bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Özcan; “Burada inanılmaz bir iş gücünün neticesini görüyorsunuz. Nazillimizin tanıtımı açısından büyük bir önem arz ettiği gibi, çiftçilerimiz için de teknik destek sağlayan firmalarla bir araya gelmesi noktasında oldukça önemli. Şehrimizin kültür, turizm gibi alanlarda tanıtımının yanı sıra esnafımıza da ekonomik anlamda ciddi katkı sağlayacak. Böylesine güzel çalışmalarla Nazillimiz kaybettiği yılları hem genel idarenin hem de yerel yönetimlerin öngörülü çalışmalarıyla, STK’ların desteğiyle, yönetişimle geri alacak. Uzunca bir süreyi kaybettik ancak bunu en kısa sürede geri alacağız” dedi.

Nazilli Belediyesi Katlı Otoparkı’nda yer alan 6 bin 500 metrekarelik kapalı alanda çok sayıda firmanın bulunduğu fuar, 19 Aralık Salı gününe kadar her gün 10.00 ila 23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP