Nazilli’de kanlı sabah
1944 okunma

Nazilli’de kanlı sabah

ABONE OL
14 Mart 2024 10:42
Nazilli’de kanlı sabah
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir iç çamaşırı dükkanında gelen İbrahim Olece ilk önce sevgilisi Ömür Aslan’ı daha sonra kendisini vurarak yaşamına son verdi

Korkunç olay, Nazilli’nin göbeği Uzun Çarşı’da sabah saatlerinde bir iç çamaşırı dükkanında meydana geldi. Alınan bilgiye iç çamaşırı dükkanında çalışan Ömür Aslan’ın (17) sevgilisi İbrahim Olece (19) sabah saatlerinde dükkana gelerek henüz bilinmeyen bir nedenle genç kızla tartışmaya başladı. Tartışmanın hararetlenmesi ile İbrahim Olece (19) yanında getirdiği silahla 17 yaşındaki sevgilisi Ömür Aslan’ın kafasından gözünü dahi kırpmadan silahla vurdu.

KENDİ CANINA DA KIYDI

Sevgilisini öldürdükten sonra kendi kafasına sıkan İbrahim Olece de olay yerinde hayatını kaybetti. Silah sesiyle irkilen çarşı esnafı dükkana geldiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Aslan ve Olece’yi kanlar içerisinde yerde gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede iki sevgilinin de hayatını kaybettiğini tespit ederken, polis çarşıda büyük güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP