Nazilli’de ‘Satış’ Krizi Gündemden Düşmüyor!
285 okunma

Nazilli’de ‘Satış’ Krizi Gündemden Düşmüyor!

ABONE OL
25 Mart 2024 18:55
Nazilli’de ‘Satış’ Krizi Gündemden Düşmüyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP ve İYİ Parti mevcut Belediye Meclis üyeleri Nazilli Gazeteciler Cemiyetinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz gün yerel medya’da yer alan ve Nazilli’nin gündemine bomba gibi düşen NAZBEL şirketine ait 33 adet taşınmazın satılmasıyla ilgili CHP ve İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri basın açıklaması yaptı.

Nazilli Gazeteciler Cemiyetinde yapılan basın açıklamasına,Kadir Mutlu, Soner Yelkovan, Fatih Pehlivan, Tuncay Ayas, Hakkı Siber ve Gönül Öztürk katıldı.

”SATIŞA DEĞİL DEVRİNE ONAY VERDİK”

Teklifin aynı sermaye aktarımı için devrine kabul edildiğini dile getiren mevcut Belediye Meclis Üyesi Kadir Mutlu;”Teklif kabul edildi ama bize devredilecek taşınmazların listesi verilmemişti. Aralık ayı toplantısında yine Sümer, Tıygar ve Ocaklı mahallelerindeki taşınmazların da NAZBEL’e sermaye artışı için devri teklifi geldi. Bu teklifin içinde Menderes Restaurant da vardı. Bu teklif reddedildi. Biz meclis üyeleri olarak satışa değil ayni sermaye olarak devrine onay verdik” dedi.

”ETİK BİR HAREKET DEĞİL”

Böyle bir satıştan haberleri olmadığını belirten İYİ Parti’li Soner Yelkovan;”Hangi mallar satılıyor bilmiyoruz. Biz taşınmazların NAZBEL’e devrine onay verdik. NAZBEL üzerinden satışının hukuki olup olmadığına şirketler hukukuna göre karar verilecek. Eğer teklif geldiğinde ayni sermaye devri değil de satış denseydi onay çıkmazdı. Seçime günler kala bunların yapılması etik değil” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP