Nazilli’de Seçim Zaferini Gizli Kahramanı!
233 okunma

Nazilli’de Seçim Zaferini Gizli Kahramanı!

ABONE OL
4 Nisan 2024 12:50
Nazilli’de Seçim Zaferini Gizli Kahramanı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tetik, “Eşimin hakkını ödeyemem”

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in seçim zaferi kazanmasında büyük payı ve emeği olan eşi Ayşın Tetik’in seçimin gizli kahramanları arasında yer alması “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır” sözünün gerçekliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Nazilli’de seçim zaferinin gizli kahramanları arasında yer alan Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in eşi Ayşın Tetik, gece gündüz demeden eşi Tetik’i seçim çalışmalarında hiç yalnız bırakmadı. Gündüz merkezde, akşamları kırsal mahalle ziyaretlerinde eşi Tetik’in seçim çalışmalarına katılan ve büyük destekçisi olan Ayşın Tetik, eşiyle gurur duyduğunu belirtti. Herzaman eşinin arkasında olduğunu söyleyen Tetik, “Böyle bir mutluluğu bize ve Nazilli’ye yaşattığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Tetik ise seçim zamanında eşinin manevi desteğinin kendisine güç verdiğini belirterek, “Allah eşimden razı olsun” dedi.

“EŞİMİN HAKKINI ÖDEYEMEM”

Seçim süresi boyunca eşi Tetik’in manevi olarak verdiği desteğin kendisine güç verdiğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik,
Çok yoğun bir seçim süreci geçirdik. Bu zorlu süreçte eşimin verdigi manevi destek bana hep güç verdi. Gece gündüz demeden tüm çalışmalara katıldı. Beni hiç yalnız bırakmadı. Seçim sürecinde de dedim. Kadınlar elleri öpülesi insanlardır. Kadın elinin değdiği herşey güzelleşir. Seçimi kazanmamda eşimin çok büyük emekleri var. Tekrar çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP