Nazilli’den Çerçioğlu Geçti!
89 okunma

Nazilli’den Çerçioğlu Geçti!

ABONE OL
28 Şubat 2024 00:08
Nazilli’den Çerçioğlu Geçti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu, Nazilli’de vatandaşlar ile bir araya geldi. Nazilli Çağdaş Ağrılılar Derneğini ziyaret etti.

Nazilli Çağdaş Ağrılılar Derneğininde gerçekleşen programında Çerçioğlu, STK temsilcileri, muhtarlar ve birçok vatandaş ile bir araya geldi.

TETİK İÇİN DESTEK MESAJI

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik için destek isteyen Çerçioğlu, ‘Nazilli için bütün işleri Nazilli Belediye Başkan Adayımız Ertuğrul Tetik ile yapacağız’ dedi.

Nazilli’ye yaptığı yatırımları da sıralayan Çerçioğlu; “Büyükşehir Belediyesi olarak Nazilli’ye çok hizmet ettik. Ama gelirken gördüm, hiç kimseyi eleştirmek istemiyorum. Herkes gücü yettiğince hizmet etmek ister ilçesine, emeği geçen herkese de çok teşekkür ediyorum. Eksikler var ilçede. İşte biz o eksikleri çok değerli başkanımla birlikte tamamlayacağız sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta. Biz fen işleri olarak 393 km yol çalışması yaptık. ASKİ olarak 334 km hat çalışması, 297 km içme suyu, 87 km altyapı, kanalizasyon, yağmur suyu, 111 adet içme suyu sondaj kuyusu, 10 adet içme suyu paket arıtma, atık su arıtma tesisi, güncel fiyatla 908 milyon lira Nazilli’ye yatırım yaptık. Bu yatırımı merkezi hükümet yapmamıştır Nazilli’ye. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak yaptık. Yine Nazilli istasyon meydanı düzenlemesi, yer altı otoparkı, hizmet binası, çok amaçlı salonlar, çocuk gelişim merkezi, taziye evi, Nazilli Otizm spor salonunu hayata geçirdik. Daha yapacak çok iş var. Biz bütün bu işleri Nazilli Belediye Başkan Adayımızla beraber yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“AYDIN’DA KİMSE YATAĞA AÇ GİREMEZ”

Belediye Başkanlığı döneminde kimseye ayrım yapmadığını dile getiren Çerçioğlu;”Ben belediye başkanlığı sürecinde hiç kimseye ayrım yapmadım. Herkese eşit davrandım, adil davrandım. Önümüzdeki süreçte de adil davranacağıma bir kere daha söz veriyorum. Biraz önce saydığım hizmetler bizim asli görevimiz bunları yapmaya devam edeceğiz ama benim en çok önem verdiğim proje sosyal belediyecilik. Eğer Aydın’da yaşıyorsanız hiç kimse karnı aç yatağa girmez çünkü biz varız. Ben kente bazen anne gözüyle bakarım, bazen kadın gözüyle bakarım, bazen belediye başkanı gözüyle bakarım. Şimdi aramıza bir hekim katıldı, size bir kere daha söz veriyorum burada, herkese eşit ve adil davranacağız. 31 Martta desteğinizi istemeye geldik. Ben bu zamana kadar hiçbirinizin başını öne eğdirmedim bundan sonra da eğdirmeyeceğiz. Tüm gücümüzle doktorumuzla birlikte çalışacağız. Ama sizin desteğinize ihtiyacımız var. Nazilli’’nin daha fazla kalkınması için, geleceğimiz için, torunlarımız için, kadınlarımız için hizmet bizde arkadaşlar, işimiz gücümüz Nazilli. Biz hiçbir zaman ranta geçit vermedik bundan sonra da vermeyiz. Biz insan odaklı çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Programın sonunda ise Nazilli Belediyespor Klüp Başkanı Şahin Kaya, Çerçioğlu’na ismi yazılı forma hediye etti.

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP