Topuklu Efe’ye Naz Naz Forması
148 okunma

Topuklu Efe’ye Naz Naz Forması

ABONE OL
27 Şubat 2024 22:30
Topuklu Efe’ye Naz Naz Forması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Yıldıztepe Mahallesi’nde Çağdaş Ağrılılar Derneği organizasyonu ile vatandaşlarla bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya tarafından forma hediye edildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Çağdaş Ağrılılar Derneği tarafından yapılan organizasyon ile Nazilli’ye bağlı Yıldıztepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Dernek Başkanı Aydın Taşdemir ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik, Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Karaburun, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Çerçioğlu’na konuşmasının ardından Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya tarafından Nazillispor forması hediye edildi. Kaya, Başkan Çerçioğlu ve CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik’e siyah incilerin atkısını takdim etti.

Nazilli Belediyespor forması ile vatandaşlara tekrar seslenen Başkan Çerçioğlu, “Biliyorsunuz ben Nazilliliyim, Nazilli doğumluyum, Arkadaşlar ben bu topraklarda doğdum, Allah nasip ederse de bu topraklarda gömüleceğim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP