Otoparka Giriş Yasağı…
905 okunma

Otoparka Giriş Yasağı…

ABONE OL
23 Mart 2024 16:40
Otoparka Giriş Yasağı…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Nazilli’nin birçok noktasında iftar yemekleri düzenlenmeye devam ediyor. AKP Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler’inde yarın katlı otaparkın altında düzenleyeceği iftar programı olacak.

Esat Ergüler tarafından düzenlenecek olan iftar yemeğine başta siyasi partiler, STK temsilcileri, dernek üyeleri vatandaşın da katılımı bekleniyor.

İftar yemeği için hazırlıkları süren parti katlı otaparkı tercih etti. Ancak sürekli trafik ve park problemi olan Nazilli’nin bu yemekle birlikte park edecek noktası bugünden kalmadı. Edinilen bilgiye göre katlı otaparka iftar yemeği programı hazırlığı için araç girişi yasaklandı. Oradaki çoğu esnaf bile araçlarını dışarı park etmek zorunda kaldı. Vatandaş otaparka gittiğinde park engeli ile karşılacında büyük tepki göstererek;’Haftasonu en çok park yeri aranan bir günde ve park sıkıntısı olan bir memlekette araçlarımızı nereye koyacağız:’ dedi.

Hizmet için geliyorum halka hizmet Hakka hizmet’ diyen Ergülerin bu tutumuda bencilce karşılanırken vatandaştan büyük tepki topladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP