Petrolüne yol açmak için ağaç katliamı yapmıştı
1162 okunma

Petrolüne yol açmak için ağaç katliamı yapmıştı

ABONE OL
22 Mart 2024 23:20
Petrolüne yol açmak için ağaç katliamı yapmıştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün Belediye meydanında Vatandaşlara İncir fidanı dağıtan AKP’nin Agresif Nazilli Belediye Başkan adayı olan Esat Ergüler’in, daha önce de ortağı olduğu Benzinliğe araç giriş yolu açtırmak için, şehrin sembolü haline gelen turunç ağaçlarını söktürttüğü ortaya çıktı.
Son zamanlar agresif, kibirli ve egolu tavırlarıyla tepkileri üzerine çeken AKP Nazilli Belediye Başkan adayı Ergüler ,bugün Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen bir etkinlikte vatandaşlara incir fidanı dağıttı. Ancak Ergüler,daha önce  % 50 hisse ortağı olduğu devlet karayolu üzerindeki akaryakıt istasyonu önündeki kaldırımlarda bulunan Nazilli’nin de sembolü olan turunç ağaçlarını söktürmüştü.
Tomurcuk açan ağaçların sökülerek kamyona yüklenmesi gazeteciler tarafından görüntülenince belediye çalışanları büyük panik yaşadı. Gazetecilerin park ve bahçe görevlisine  ağaçların neden söküldüğünü sorması üzerine çalışanlar önce ağaçlara aşı yapılacağını söyledi.Basın mensuplarının görüntü almaya devam etmesi üzerine paniğe kapılan görevliler söküm işini yarıda bırakarak apar topar oradan ayrıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP