Potanın Efeleri İlk maçı farklı kazandı
183 okunma

Potanın Efeleri İlk maçı farklı kazandı

ABONE OL
7 Nisan 2024 21:40
Potanın Efeleri İlk maçı farklı kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde 1. Lige yükselme çeyrek final ilk maçında bugün Nazilli Kapalı Spor Salonunda Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı ile karşılaşan Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımımız sahadan galip ayrılarak genel durumu 1-0’a getirdi ve yarı final için büyük avantaj sağladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Potanın Efeleri ilk çeyreği 22-15 ile önde tamamladı. İkinci çeyrekte de taraftarının desteği il üstün oyununu koruyan Naz Naz 47-33’ lük skorla karşılaşmanın ikinci yarısına başladı. 70-46’ lık skorla 3. Çeyreği önde tamamlayan takımımız son çeyrekte de rakibine şans tanımadı ve parkeden 80-58’ lik skorla galip ayrıldı.

Takımımızda, Uğur Dokuyan 24 sayı 9 ribaund, Mert İlhan 16 sayı, Çağatay Çevik 13 sayı, Oğulcan Sevim 14 asist 9 ribaund ve Cengiz Aydın Ergen 8 sayı ve 8 ribaund ile ismi öne çıkan oyuncular oldular. Karşılaşmayı Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya ve Belediye meclis üyeleri tribünden takip ettiler.

Potanın Efelerinin çeyrek finalin 2. Maçında Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile 13 Nisan Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP