Şahin Kaya Köşe Yazısı
972 okunma

Şahin Kaya Köşe Yazısı

ABONE OL
27 Mart 2024 12:21
Şahin Kaya Köşe Yazısı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Köşe yazılarıma uzun zamandır ara vermiştim. Malum kulüp başkanlığı yapıyorum, bu büyük kulübe hizmet etmekten de onur duyuyorum. Evet zor, yanlız bırakıldım her konuda,lakin mücadelemden de asla vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim.

Geçtiğimiz günlerde Cüneyt Korkmaz’a oy istemiştim, sebebini yakın çevrem bilir. Orada da söyledim,ben kimsenin oyunu ipotek altına almadım, almam. Söylediğim sadece destek istemekti.
Gelelim konumuza, tanıyanlar bilir, hayatımın her noktasında siyasetle uğraştım, başkanlıklar yaptım.
Yine seçim önü ve bazı arkadaşlar,sanki ellerinde ülkücü metre varmış gibi başladılar konuşmaya, “Buradaysan ülkücü oradaysan vatan haini” gibi saçmalıklara. Burası Nazilli, hepimiz birbirimizi iyi biliriz. Ben size diyor muyum savunduğunuz dava Türk islam davası, oy istediğiniz aday alkolik,oy isteyen ilçe başkanınız alkolik, başkanlarınız fetö iktisatlı (yaptığı ortaklıkların belgeleride mevcut ). Lise yıllarında komünistim diye gezenlerin partisi haline getirdiniz. Sizlerin savunduğu dava adamları buysa birkez daha söylüyorum, benim adayım Cüneyt Korkmaz.

Algılarla, korkutmayla, tehditlerle yürüttüğünüz seçim çalışmalarını görüyoruz, biliyoruz. Bu arada bu kardeşiniz 2016 yılında, Devlet Bahçeli Beyefendi’yi yıkmaya yönelik yürütülen delegelerden imza toplamaya karşı çıkan, her fırsatta Devlet Bey diye bağıran adamım ben.
Lakin o dönemde kapı kapı imza toplayan arkadaşlar da vardı. Şimdi kalkmış ellerinde sanki ülkücü metre varmış gibi geziyorlar. Dedim ya bu çukur küçük, biz kimin ne olduğunu biliyoruz. Konuşmalarınızı seçerek kullanın, sonrasını düşünün şimdi kalın sağlıcakla.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP