Savaş Aydın’ı Adım Adım Geziyor
81 okunma

Savaş Aydın’ı Adım Adım Geziyor

ABONE OL
23 Şubat 2024 23:28
Savaş Aydın’ı Adım Adım Geziyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Efeler’de esnaf ile bir araya geldi.

Aydın’da adım atılmadık yer bırakmayan Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Efeler’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Efeler ilçesi Doğu Gazi Bulvarında esnaf ziyareti yapan Savaş’a, Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, Cumhur ittifakı efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, AK Parti İlçe başkanı Oğuz Kendirlioğlu, MHP İlçe Başkanı Ahmet Baskın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın eşlik etti.

“31 MART ÇOK BÜYÜK BİR FIRSAT”

Aydın’ı gerçek belediyecilik ile tanıştıracaklarını belirten Savaş;” Efeler’de esnaf ziyareti yaptık. Çok güzel bir atmosfer var. Vatandaşlar trafik başta olmak üzere kentin problemlerini bizlere ilettiler. Bu problemlerin hepsini biliyoruz. Bu sorunlarıin çözümü için 31 Mart büyük bir firsat. Vatandaşlarimızın sandıkta gereğini yapacağına inanıyoruz. Aydın’i gerçek belediyecilik ile tanıştıracağız. Hemşehrilerimizin bizlere ilettiği sorunları 1 Nisan’dan itibaren en kısa sürede çözeceğiz. Aydın’ın kayıp yıllarını telafi edeceğiz. Hayata geçireceğimiz muhteşem projelerle Aydınin çehresi değişecek. Destek sizden hizmet bizden” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP