Sevilen İş Adamı Erdemci’nin Oğlu Dünya Evine Girdi
373 okunma

Sevilen İş Adamı Erdemci’nin Oğlu Dünya Evine Girdi

ABONE OL
6 Ağustos 2023 12:14
Sevilen İş Adamı Erdemci’nin Oğlu Dünya Evine Girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’nin sevilen iş insanı Remzi Erdemci’nin oğlu Enis Erdemci ile Demirağ ailesinin kızları Hüsna Demirağ, görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Enis ve Hüsna çiftinin düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.


Nazilli’nin sevilen iş insanlarından Müteahhitler Derneği (NAMDER) Başkanı Müteahhit Remzi Erdemci’nin oğlu Enis Erdemci ile Demirağlar Mermercilik’in sahibi, Türkiye Mermer İhracatçıları Birliği Üyesi Tacettin Demirağ’ın kızı Hüsna Demirağ görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Mendeş Kuzeytepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğüne AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Ömer Özmen, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, AK Parti 27. Dönem Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk, oda başkanları, Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, Nazilli Nüfus Müdürü Osman İslamoğlu, Nazilli İŞKUR Müdürü Yakup Ergenlik, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve AK Parti’li Mustafa Abak katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP