“TERÖRE KUCAK AÇANA OY YOK”
280 okunma

“TERÖRE KUCAK AÇANA OY YOK”

ABONE OL
4 Mayıs 2023 22:44
“TERÖRE KUCAK AÇANA OY YOK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, Aydın’ın tüm ilçelerini karış karış gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Nazilli Perşembe Pazarı’nda esnafları ziyaret eden Abak’a vatandaşlardan tam destek geldi.

Sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara destekleri için teşekkür eden Abak, “Seçime sayılı günler kaldı. Zafere doğru yürümeye devam ediyoruz” dedi. Abak’a ziyaretleri sırasında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve partililer eşlik etti.

HER BİR VATANDAŞIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

 

Pazarcı esnafıyla sohbet eden Abak, “Seçime sayılı günler kala pazarcı esnafımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bugün Nazilli’de Perşembe Pazarı’nda esnaflarımızı ziyaret ettik. Onların dertlerini dinleyip, isteklerini tek tek not alıyoruz. Her bir esnafımız ve vatandaşımız bizim için çok kıymetli. Biz seçim çalışmalarına başlarken çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız demiştik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sabah programlarında ilçelerde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Akşamları ise köylerde kahvehane ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızla buluşuyoruz. AK Partimizin tüm milletvekililleri, milletvekili adayları ve tüm teşkilatlarıyla güçlü bir saha çalışması yapıyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamı Liderimiz, Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak ilan edeceğiz. AK Partimizi de Aydınımız başta olmak üzere Türkiye genelinde birinci parti olarak rekor bir oyla zafere taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

 

“TERÖRE KUCAK AÇANA OY YOK”

 

Pazarcı esnafını ziyaret eden Abak’a vatandaşlardan tam destek geldi. “Teröre kucak açana oy yok” diyen vatandaşlar, “Millet İttifakı HDP ile işbirliği yapıyor. Açık açık destek vereceklerini açıkladılar. Biz vatanımızı ve ülkemizi seven insanlarız. Cumhur İttifakı’na oy vererek Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP