Tetik Işıklarda Başkan Gibi Karşılandı
97 okunma

Tetik Işıklarda Başkan Gibi Karşılandı

ABONE OL
27 Mart 2024 13:33
Tetik Işıklarda Başkan Gibi Karşılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TETİK’İN MAHALLE BULUŞMASI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, seçim çalışmaları kapsamında Nazilli ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlar, Tetik’i meşalelerle başkan gibi karşıladı.

CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, seçime sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gündüz merkezde akşamları kırsal mahallelerde çalışmalarına devam eden Tetik, Nazilli’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalelerinden biri olan Işıklar Mahallesine ziyarette bulundu. Meşaleler eşliğinde vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Tetik, köy meydanında harmandalı oynadı. Işıklar tarihinde görülmemiş bir karşılamayla halkla buluşan Tetik, “Pazar günü yaşayacağımız seçim zaferi coşkusunun provası yapıldı. Işıklar halkımıza böylesine coşkulu bir karşılama yaptıkları için teşekkür ederim.

“SEÇİMİ KAZANIYORUZ”

Köy meydanında Işıklar halkına seslenen CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, “Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Şuan saat 24.00’ı geçti. Hala daha şu kalabalığı görünce insan gerçekten duygulanıyor. Beni başkan gibi karşıladınız. Herkes proje proje diyor. Benim en güzel projelerim sizin bana gösterdiğiniz sevgi ve samimiyet. Pazar günü kimseyi söz vermeyin. Hepinizi Belediye Meydanı’na kutlamalara bekliyorum ” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP