Tetik Müjdeleri Peş Peşe Sıraladı
602 okunma

Tetik Müjdeleri Peş Peşe Sıraladı

ABONE OL
12 Mart 2024 01:28
Tetik Müjdeleri Peş Peşe Sıraladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik, Sevindikli Mahallesinde müjdeleri peş peşe verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle gezmeye son sürat devam eden Tetik’in bugünkü rotası Sevindikli Mahallesi oldu. Tetik’e CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz eşlik etti.

“EMEKLİ KART MÜJDESİ”

Projelerini bir bir Sevindikli’lerle paylaşan Tetik, ‘Emekli Kart’ müjdesi verdi.

Emekliyi bir nebze rahatlatmaya çalışacağını belirten Tetik;” Emekli kart, ulaşım kart ve eğitim kart diye üç tane kartım var. Emeklilere vereceğimiz bu kart’ta içinde belirli bir miktar para olacak, Ama bu parayla gittiğin her yerde alışveriş yapmayacaksın benim anlaştığım,

pazarlık yaptığım, onların da indirime gittiği yerlerden, sizin de alışveriş yapmanız  için size kart vereceğim. Sizde oralardan indirimli alışveriş yapacaksınız. Ben Belediye olarak size bu kartı vererek, sizi bir nebze rahatlatmaya çalışacağım” diye konuştu.

“HAYVAN DOSTU PROJESİ”

Tetik, sokak hayvanlarını da  es geçmeyerek, en önemli projelerinden birinin ‘Hayvan Dostu’ Projesi olduğunu söyledi. Tetik;”Hayvan dostu projesi bizim en önemli projelerimizden biridir. Bunu Veteriner arkadaşlarımızla da oturduk konuştuk. Kısırlaştırma olmadan hayvanlarımızı ne barınak’ta koruyabiliriz ne de evlerde veya  dışarıya atarak. Ksırılaştırma işi için bütün Veterinerlerle anlaştık. İndirimli olarak parasını Belediye ödemek üzere o hayvanlarımızı  kısırlaştıracağız. Barınakları geniş alanlarda, hayvanları doğal alanında  yaşıyor gibi yaşatacağız. Hayvan ambulansı yapacağız. Hayvan bir kaza geçirdi mi gelip hemen ambulansla alınacak. Özlem hanımla konuştuk, bu projelerimiz önemli projelerden biri bir sene içinde bunu gerçekleştireceğiz. 17 İlçe de aynı anda başlayacağız” ifadelerini kullandı.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP