100 Milyonluk Dev Proje Jet Hızıyla Devam Ediyor
149 okunma

100 Milyonluk Dev Proje Jet Hızıyla Devam Ediyor

ABONE OL
5 Ocak 2024 17:48
100 Milyonluk Dev Proje Jet Hızıyla Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN ÖZCAN 7/24 SAHADA

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin ilçedeki sel taşkınlarına son verecek 100 milyonluk projenin çalışmalarını yerinde inceledi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydoğdu ve Yıldıztepe Mahallerinde yaşanan su taşkınlarının önüne geçmek için yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

“ASIRLIK SORUNLAR BİZİM DÖNEMİMİZDE ÇÖZÜLÜYOR”

Kentin uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen sorunlarına neşter vurulması için yaptıkları atılımların netice verdiğini dile getiren Başkan Özcan; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, sayın bakanlarımıza, sayın milletvekillerimize, DSİ Bölge Müdürümüze, orada çalışan arkadaşlarımıza, mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allahın izniyle çalışmalar tamamlandığında Nazillimizde sel kaynaklı yaşanan sorunları büyük ölçüde çözmüş olacağız. Bu hizmetleri şehrimize kazandırmak ve acil eylem planına alınması için ciddi ölçüde görüşmelerimiz oldu. Şahsım ve Nazilli halkı adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Söz konusu çalışmaların tamamlanmasıyla aşırı yağışlar nedeniyle ev ve iş yerlerinde meydana gelen su baskınlarının önüne geçilmiş olacak.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP