Abak Efelerde Coşkuyla Karşılandı
133 okunma

Abak Efelerde Coşkuyla Karşılandı

ABONE OL
20 Nisan 2023 16:49
Abak Efelerde Coşkuyla Karşılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, Efeler’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Abak, “Aydın kararını çoktan vermiş. Durmak yok yola devam” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Abak, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün Kuyucak, Buharkent ve Karacasu’da esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlar tarafından büyük destek gören Abak, bugün de Efeler’de coşkuyla karşılandı. Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnaflara ziyarette bulunan Abak, vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinledi. Vatandaşlardan en az 5 milletvekili sözünü alan Abak, “Bugün Efeler ilçemizde esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Coşkuyla ve büyük destekle karşıladılar. Tüm vatandaşlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. En az 5 milletvekili sözü verdiler. Aydın kararını çoktan vermiş. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

SEÇİM STANDINI ZİYARET ETTİ

AK Partili Abak, Efeler’de düzenlenen programa Efeler AK Parti İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunarak başladı. Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu ve Kadın Kolları ile Gençlik kolları tarafından karşılanan Abak, partililer ile bir araya geldi. Seçim çalışmaları hakkında istişarede bulunan Abak ve İlçe Başkanı Kendirlioğlu ardından Atatürk Kent Meydan’ında bulunan seçim standını ziyaret etti. Abak, meydanda vatandaşlara şeker dağıtıp, Ramazan Bayramı’nı kutladı.

“YEREL MEDYAYA DESTEK VERMELİYİZ”

Atatürk Kent Meydanı’ndaki programın ardından Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Abak, çalışan gazetecilerle bir araya gelerek yerel medyanın sorunlarını konuştu. Ziyarette Abak’ı Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun karşıladı. Ziyaret sırasında yerel medyanın sorunlarına değinen Cemiyet Başkanı Ferdi Uzun, milletvekili seçilmesi durumunda Abak’tan destek istedi. Yerel medyanın sorunlarının çözülmesi anlamında destek olacağını söyleyen Abak, “Basınımız önemli. Bu sadece ulusal bazda değil, ulusal medya bir şekilde ayakta durabiliyor ama yerel basının Aydın üzerinden olduğu gibi Türkiye genelinde ayakta durabilmesi lazım. Basın camiasının, bu meslekte ekmek yiyen kardeşlerimizin mesleğini de hayatlarını devam ettirmeleri gerektiğini de biliyoruz. Biz daha önce basın camiasıyla bir istişarede bulunarak yerel basının sorunlarını dinleyip notlarımızı almıştık. Biz bu sorunların Ankara ayağında, meclis ayağında takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP