ABAK’TAN NAZİLLİ’DE GÖREV YAPAN EMNİYET GÜÇLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
1087 okunma

ABAK’TAN NAZİLLİ’DE GÖREV YAPAN EMNİYET GÜÇLERİNE BAYRAM ZİYARETİ

ABONE OL
21 Nisan 2023 21:15
ABAK’TAN NAZİLLİ’DE GÖREV YAPAN EMNİYET GÜÇLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Nazilli’de bayramda görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret ederek, Ramazan Bayramı’nı kutladı.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Ramazan Bayramı’nın 1’inci gününde Nazilli’de görev yapan emniyet mensuplarına ziyarette bulundu. İlk olarak Nazilli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde görevli emniyet güçlerini ziyaret eden Abak, ardından Nazilli Asayiş Büro Amirliği’ne geçti. Asayişte görevli emniyet mensuplarının Ramazan Bayramı’nı kutlayan ve tatlı ikram eden Abak, daha sonra Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli jandarma personelleriyle bayramlaştı. Son olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Amirliği’ne giden Abak, itfaiye ekiplerinin bayramını kutladı. Abak’a ziyarette AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu ve partililer eşlik etti. Vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için emniyet güçlerinin görevi başında nöbet tuttuğunu belirten Abak, emniyet mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

“TÜM EMNİYET GÜÇLERİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

 

Abak açıklamasının devamında, “Ramazan Bayramı dolayısıyla hemşehrilerimizin huzuru ve güvenliği için Jandarma, İtfaiye ve Polis ekiplerimiz görevi başında nöbet tutuyorlar. Kamu düzeni, huzur ve güvenlik açısından arkadaşlarımız, gösterdikleri azim ve kararlılık dolayısıyla bizim gururumuz. Bizler de onları bu bayramda yalnız bırakmamak ve memleketlerinden uzak olan arkadaşlarımızı da yalnız olmadıklarını hissettirmek için ziyaret ettik. Tatlı ikramımız ile birlikte güzel bir çay sohbeti yaptık. Ben bu vesileyle tüm arkadaşlarımızın ve milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP