Acahan’dan Hikmet Saatçi’ye Gönderme!
258 okunma

Acahan’dan Hikmet Saatçi’ye Gönderme!

ABONE OL
23 Ağustos 2023 20:46
Acahan’dan Hikmet Saatçi’ye Gönderme!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acahan’dan Hikmet Saatçi’ye Gönderme!

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı adaylığından son dakika çekilerek koltuğu Naim Atmaca’ya bırakan Erkan Acahan, aldığı  eleştirlere yanıt verdi.

Özellikle Aydın CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi’yi hedef alan Acahan;” Başkanlık koltuğuna oturmak için partimize ihanet edenlerle mücadelem devam edecektir.” dedi.

Acahan yaptığı açıklamada;” CHP Nazilli İlçe Başkanlığı Mahalle Delege seçimlerinden sonra yaşanan süreçte şahsıma, partime ve partilililerimize yapılan saygısızlığı, en başından planlanmış ve son gün hayata geçirilmiş ihanet kumpasını tüm Nazilli kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Hatalarımla yüzleşerek, sorumluluğu üstüme almakla birlikte bundan sonra ki mücadelemi daha bilinçli, örgütümle daha da iç içe ve ortak akılla yapacağımın bilinmesini isterim.

Bu süreçte gerek telefonla arayarak, gerekse mesajlarıyla desteklerini esirgemeyen, tüm sağduyulu üyelerimize, delegelerimize yürekten teşekkür ederim.

Ancak; babadan kalma siyasi mirasla Nazilli siyasetine, partisine ve partililerine ihanetlerle yön vermeye çalışanlarla, ne kadar ihanet ederse o kadar sırtı sıvazlanarak kendinin Belediye Başkan Adayı yapılacağını inananlarla, Nazilli Belediyesinin önümüzdeki yerel seçimlerde CHP haricinde bir başka parti çatısı altında girmesine tahammül ve tasdik edeceklerle, kısır koltuk kavgası verenlerle, Kurucumuz ve ilk Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden biri olan partimizin, kutsal başkanlık koltuğuna oturmak için tüm partililerimize ihanet edenlerle mücadelem güçlü partimin her biri onurlu üyeleriyle devam edecektir.

Her şeyin bir vakti bir SAAT’i vardır.

Gün ola harman ola..

Sevgiyle ve saygıyla

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP