AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı Yayınladı
763 okunma

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı Yayınladı

ABONE OL
17 Mart 2023 21:41
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı Yayınladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, 18 mart Çanakkale Zaferi ile ilgili mesaj yayınladı.

Metin Yavuz’un kutlama mesajı şu şekildedir:

“Aziz milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zafer ve kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümünü büyük bir onur ve gururla idrak ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum” sözlerinin sonucunda büyük bir kahramanlık ruhuyla kazanılan bu zafer, Türk milletinin istiklal ve istikbali uğruna canıyla, kanıyla neleri feda ettiğinin en açık göstergesidir.

Hiçbir zaman geri dönmeyi düşünmeyen, düşmanı bile kendisine hayran bırakacak kadar asil bir davranış sergileyen kahraman ecdadımız, elde ettikleri bu zafer ile milletimizin hatta coğrafyanın kaderini değiştirmiştir.

Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini her şeyin üstünde tutan milletimiz elde ettiği zaferlerle, dayanışma ruhuyla hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş ve bağımsızlık mücadelesi veren diğer milletlere de ilham kaynağı olmuştur.

Türk milleti tarihin her aşamasında varlığına, bekasına yöneltilen her türlü tehdidi bertaraf etmiş, bağımsızlık ve istiklâl uğruna şehadet şerbetini içmeyi bilmiştir. İmkânsızlıklar içinde çok büyük fedakârlıklar ile kazanılan bu zafer bizlere gurur, cesaret ve kendine güven duygusu vermiş, şartlar ne kadar zor olursa olsun millet olarak neleri başarabileceğimizi göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu aziz vatan ve kutsal değerlerimiz uğrunda canını feda eden bu toprakları bizlere vatan yapan kahraman Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP