AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Yaşanan Deprem Felaketi Hakkında Basın Açıklaması
  • Aydın Halk Haber
  • Gündem
  • AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Yaşanan Deprem Felaketi Hakkında Basın Açıklaması
232 okunma

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Yaşanan Deprem Felaketi Hakkında Basın Açıklaması

ABONE OL
13 Şubat 2023 21:38
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Yaşanan Deprem Felaketi Hakkında Basın Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İLK GÜNDEN İTİBAREN DEPREM BÖLGESİNDE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ, YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

10 şehrimizi, 13 milyon insanımızı derinden etkileyen, coğrafyamızın en yıkıcı ve en büyük felaketiyle, en büyük ekonomiye sahip devletlerin bile baş edemeyeceği bir afetle karşı karşıya kaldık. Tüm bu olumsuzluklara rağmen devletimiz ve hükümetimiz olağanüstü bir gayret içindedir.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Cumhurbaşkanı Yardımcımız, tüm Bakanlıklarımız, Valiliklerimiz, AFAD’ımızın koordinesinde UMKE Ekipleri, Türk Kızılayı’mız, TSK’mız, Jandarma’mız, Türk Polis Teşkilatı’mız, belediyelerimiz, madencilerimiz, tüm STK’larımız, gönüllülerimiz, hepsi depremden etkilenen vatandaşlarımız için büyük bir fedakarlıkla sahada çalışmaya devam etmektedir.
Devletimizin üstün gayretiyle, aziz milletimizin destanlara konu olacak çabalarıyla yaralarımızı saracağız. İlk günden itibaren deprem bölgesinde vatandaşlarımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz.

YALANLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ

Bu süreçte üzücüdür ki, insan hayatını tehdit eden başka bir tehlike de sürece eşlik etmektedir. Devletimiz, şimdiye kadar olduğu gibi yaşadığımız bu doğal afette de yalan bilgiyle, dezenformasyonla da mücadele etmek durumunda kalmıştır. Sosyal medya platformlarında dolaşan teyitsiz ve yalan bilgiler, kurtarma faaliyetlerine çok büyük zararlar vermiştir. Doğru bilgi için resmi kaynakların takip edilmesi hayati önem taşımaktadır. Bu konuda duyarlılık gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ, GÜN TEK YÜREK OLMA GÜNÜ

Asrın felaketinden etkilenen, görevlendirme yapılan 10 ilimizde Aydın Milletvekillerimiz Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı ve Cumhur İttifakı Milletvekillerimiz ile depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde takip ettik. Ülkemizin dört bir yanından gelen yardımları gördükçe, bu milletin bir ferdi olmaktan bir kez daha gurur duyduk.

Siyasi görüşü ve unvanı ne olursa olsun yardıma koşan, sahada koşturan ve görev yapan 220 binden fazla personele, tüm STK ve gönüllülerimize, bulunduğu şehirden yardımını esirgemeyen necip milletimize şükranlarımı sunuyorum.

Gün birlik olma günü, gün tek yürek olma günü… Rabbim vatanımızı ve milletimizi her türlü afetten korusun.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP