Ak Parti Aydın’da Seçim Startı Verdi
614 okunma

Ak Parti Aydın’da Seçim Startı Verdi

ABONE OL
5 Ekim 2023 15:02
Ak Parti Aydın’da Seçim Startı Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten bugün basın ile bir araya gelerek seçim startı verdi.

Aydın Ak Parti İl binasında gerçekleşen toplantıda Ökten’e İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Alp Kayır, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın eşlik etti.

Seçimle ilgili önemli açımlamalarda bulunan Başkan Ökten, 17 ilçenin tamamına talip olduklarını dile getiren Başkan Ökten; “7 Ekim sonrasında genel merkezi il il çalışma yapacak. Biz anket çalışmasını bunun için yaptık. 17 ilçe ile ilgili veri tabanı var. Sahadan dinlediklerimiz de var. Önemli nokta hangi parti bayrağı altında seçime gireceğimizden ziyade hangi parti bayrağı ile seçimi alabiliyoruz. Bununla ilgili en ufak duygusal yaklaşımımız yok. Onların güçlü olduğu ilçelerde onlarla gidelim. İlçeleri kaybetmek büyükşehir oranlarını da değiştirir. Bu sebeple 17 ilçede de hangimiz sonuca yakınsa onunla gireceğimizi düşünüyorum. Bizim başkan adayımız diye bir şey yok. Adayımızı başkan yapacağız” diye konuştu.

“BİZİM BAŞKAN ADAYIMIZ YOK, BİZ ADAYIMIZI BAŞKAN YAPACAĞIZ”

En ufak bir duygusal yaklaşılarının olmadığını belirten Başkan Ökten:”Bir ittifak ile seçime gidersek ki, ben cumhur ittifakı olarak gideceğimizi düşünüyorum. Bununla ilgili genel merkez bir bilgi henüz paylaşmadı. Amaç hangi parti bayrağı altında seçime girmek değil. Hangi parti bayrağı ile bu belediyeyi alabiliyoruz. En ufak bir duygusal yaklaşımımız yok. Onların adaylarıyla da gireceğimiz ilçeler olabilir. Ancak ilçe belediyesi kaybedilirse bu büyükşehir belediyesi için de yara açacaktır. Bu sebeple 17 ilçede ittifak ortağımız ve AK Parti olarak en iyi sonuca yakınsak o adayla gireceğiz. 2019’da durum farklıydı, 2023’de de farklı olacaktır. Bunlar değerlendirilecektir. AK Parti İl başkanlığı olarak duygusal bir yaklaşımımız yok. Bizim başkan adamıyız diye bir şey yok, biz adayımız başkan yapacağız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP