AK Parti Nazilli’de Yeni Yönetim Kaynaşma Etkinliği Düzenledi. 
322 okunma

AK Parti Nazilli’de Yeni Yönetim Kaynaşma Etkinliği Düzenledi. 

ABONE OL
14 Ekim 2023 13:55
AK Parti Nazilli’de Yeni Yönetim Kaynaşma Etkinliği Düzenledi. 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ve yeni yönetim kurulu kaynaşmak amacıyla bir araya geldi.

Etkinliğe AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, AK Parti eski Aydın milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk, Belediye Meclis Üyesi Bülent Sayar, Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Öğretmenevi’nde gerçekleşen etkinlikte yeni yönetim tanıtılarak konuşmalar yapıldı.

Progrmanda konuşan İlçe Başkanı Beyazıt;” Tek amacımız Ak Parti bayrağını Nazilli semalarında havalandırmak’ olduğunu dile getirerek şöyle devam etti;” şimdi daha önemli bir sürece geldik. Bu süreç benim için çok şey ifade ediyor. Ne yazık ki biz 4 dönemdir yerel yönetim bazında başarı elde edemedik. Biz geri kalan 5 dönemde genel seçimlerde Cumhurbaşkanımızın Adını en iyi şekilde temsil ettik ancak yerel seçimlerde hep hüsran yaşadık. Ne oldu Nazilli Kaybetti. Değerli Kürşat Bey bize güç vererek Partimizin Bayrağını sallamaya başladık. Şimdi bizim tek amacımız var bu yerel seçimlerde AK Parti Bayrağını bileğimizin Hakkı ile Nazilli semalarına dikeceğiz. İktidarla buluşmasını sağlayacağız. Büyükşehirle beraber çok güzel işler yapacağız. Nazilli Büyükşehir seçimlerinde kilit ilçedir.”  dedi.

“NAZİLLİ’DE YENİDEN AK PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ”

Nazilli’de yeniden AK Parti bayrağını dalgalandırmak istediklerini belirten MKYK Üyesi Umut Tuncer ise;”Birlikte çok zor bir seçim sürecini atlattık. Allah’a şükür Cumhurbaşkanımızı yeniden seçmeyi başardık. Bunun gururunu yaşarken aynı zamanda görevimizi tamamlamadık, 2024 Aydın yüzyılı için omuzlarımızda bir yük var. Nazilli, Aydın’da AK sevdamızın sembolü noktasında en önemli ilçelerden biri oldu. Bu görevin, bu misyonun yükü de omuzlarımızda. Ama bunu başaracak kadro burada. Bu güç nereden geliyor, 22 yıl önce bu göreve başlayıp yola çıkan kadro ile 22 yıl sonra bu görevi devralmış yönetim kurulu üyelerimiz aynı masada, aynı dileklerle kenetlenebiliyor. Bu anlamda biz yerel yönetimlerde de gönül belediyeciliğini Türkiye’nin çeşitli yerlerinde uygulamış ve bu illeri kalkındırmış bir partiyiz. Maalesef Aydın’da bugün geldiğimiz noktada içimizde burukluk yaratan bir tablo var. Benim çocukluğumda Aydın’ın yanında köy gibi kalan Denizli bambaşka bir yere dönüşürken Aydın bırakın yerinde saymayı geriye gidiyor. Bugün her zamankinden daha güçlüyüz. 6 benzemezin bir araya geldiği o masanın nasıl dağıldığını, birbirlerini neyle suçladıklarını görüyoruz. Yaptıkları kongrelerde sandalyeler havada uçuşuyor. Bizim kongremizi de gördünüz, kenetlenerek birlikteliğimizi gösteriyoruz. İşte biz gücümüzü oradan alıyoruz. Bunun kıymetini bilerek önce Nazilli’de yeniden AK Parti bayrağını dalgalandıracağız hemen ardından da Büyükşehir Belediyesini AK belediyecilikle tanıştıracağız.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP