Arife Çelik Köşe Yazısı
1427 okunma

Arife Çelik Köşe Yazısı

ABONE OL
14 Mart 2024 15:13
Arife Çelik Köşe Yazısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala yine seçimin nabzını tutmaya ve sizleri en gerçekçi haberlerle bilgilendirmeye devam ediyoruz.

Öncelikle hep centilmence ve adil bir seçim çalışması diledik ancak gün geçtikçe öyle olmadığını EFSANE bir şekilde anladık. Artık EFSANE yerine BAY EGO KİBİR AGRASİF diyebilir miyiz ?

Psikolojide bile ben dili; bireyin istek, ihtiyaç, duygu ve düşüncelerini karşı tarafı yargılamadan, suçlamadan aktarmasıdır. Ben dili, kişiler arasında çatışmaların çözülmesinde yardımcı olur. Ama sizde böyle olmuyor.

Evet sürekli BEN BEN BEN aynı kelimeler aynı vaadler eskiden yaptım şimdide yaparım gibi ikna yöntemleri ama vatandaş bunu yer mi bilemem; çünkü baya bi soru biriktirdik sizin için bilmem çalıştığınız yerlerden mi çıkacak bakalım..

Aday olmanızın en büyük sebebi nedir? Öncelikle bunu merak ediyorum; Ruhsat verilmeyen benzinlik mi?

Eğer olurda seçilirseniz ki böyle bir ihtimal gün geçtikçe azalıyor ilk icraatınız bu benzinliği açmak mı olacak?

Has Gıda’ya peşkeş çektiğiniz bir arsa var mı? O dönemki meclis üyeleri yargılandı mı mesela.

AKP İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ile yakınlığınız zaten biliniyor hayvan barınağı diye istimlak ettiğiniz yere Beyazıt ailesine daire yaptırdınız mı ? Dostane diyelim..

Bir de MHP Aydın İl Başkanı aynı zamanda eski 2 dönem Nazilli Belediye Başkanı (EFSANE) Haluk Alıcık’tan son derece rahatsız olduğunuz söyleniyor neden ? Çok eleştirdiniz tepki gelmeye mi başladı yoksa?

Mevcut Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı neden yanınızda görmek istemiyorsunuz? Mecburi yerler haricinde..

Yanınızda gezen partililerinizi ve meclis üyesi adaylarınızı yerden yere vurmaktan işin boyutunu değiştirip hakaret etmekten ne zaman vazgeçeceksiniz ? Çünkü istifa haberleri ve iddiaları durmuyor ve her geçen gün büyüyor. Tek adam mı olmak derdiniz ?

Fetöden ceza alan eski ortağınız Efsa Petrol Fatih Topçu ve ailesiyle hala beraber bir ticaretiniz ya da siyasi ilişkiniz var mı?

Belediye’de son 1 ayda afaki fatura kesildiğini iddia etmişsiniz yani mevcut belediye başkanının hırsızlık yaptığını mı ima ediyorsunuz?

Geçtiğimiz gün basına servis ettiğiniz ben AKP’ye değil size oy veriyorum diyen bir hanımefendinin videolarını her yerde yayınladınız bu sizin için elbet gurur verici birşey takdir edilir ancak kendinizi içinde bulunduğunuz partinizden üstün mü görüyorsunuz? (Burada bile ego kibir yapıyorsunuz)

Dar gelirliye 500 konut dediniz kulağa hoş geliyor evet bunu zaten daha öncede söylemiştim emekli maaşları bu kadar düşükken enteresan bir proje olduğunu düşünüyorum.. Hangi yandaş müteahhitinize yaptıracaksınız ? Bunun son zamanlarda partiyle alakası olmayıp yanınıza ve çalışmalarınıza gelen insanlarla da alakası var mı acaba

Parti mensubu olmayıp veya partinizin yakından uzaktan ilgisi olmayan kişiler görünüyormuş ileri gelen, zengin para makam sahibi kimseler..Yuları onlara mı kaptırdınız?

Hala her gittiğiniz belediye personeli ziyaretinizde ben bu belediyeyi 600 kişiyle yönetirim diyorsunuz ama 900 kişi çalışıyor mevcutta 300 kişiyi işten mi çıkaracaksınız ? Böyle tehdit ederek mi oy alacaksınız ? Hâlbuki bu konuda ilk zamanlar umut vermiştiniz gün geçtikçe birilerine mi söz veriyorsunuz?

Seçim çalışmaları için ilçe teşkilatı ve meclis üyelerini çağırıyosunuz sonrada teşkilata siz gelmeyin diyip 3 4 meclis üyesiyle seçim çalışması yapıyorsunuz? Buradaki amaç nedir?

Ağzınızdan hiç bir şekilde Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş adını duymuyoruz ona oy istememenizin sebebi nedir? Kazanmayacağını düşünüp kendimi kurtarayım burası daha kritik kaybediyorum zaten mi diyorsunuz?

Bunları bir gazeteci olarak değil vatandaş olarak soruyorum siz değerli BASKAN ADAYINA..

Şunu da söylemeden edemeyeceğim tabi; kibirli egolu ve ben merkezli olan insanın ne kadar vasıfları olursa olsun (ki ben inanmıyorum zaman ve şartlar o zamana göre çok fazla değişti) o insan dikkate alınmaya değmez..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP