Arkamda koskoca Aydın Büyükşehir Belediyesi var
267 okunma

Arkamda koskoca Aydın Büyükşehir Belediyesi var

ABONE OL
4 Nisan 2024 17:50
Arkamda koskoca Aydın Büyükşehir Belediyesi var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de Belediye Başkanlığı’nda devir teslim töreni bugün gerçekleşti. Nazilli Adliyesi’nde mazbatasını alan Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, buradan Nazilli Belediyesi’ne geçerek koltuğu Kürşat Engin Özcan’dan devir aldı. Ertuğrul Tetik koltuğuna oturur oturmaz tüm soruları en şeffaf şekilde yanıtladı.

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, “İlk icraatım Nazilli Belediyesi’nin bir haritasını çıkartacağım. Yani durum nedir bir görmemiz lazım. İcraat ilk önce buradan başlıyor. Hastalığı teşhis ederken de elinize verileri almadan teşhis edemezsiniz. Bu da ona benziyor artı eksileri değerlendirip icraata başlayacağım. Şuna söz veriyorum ilk icraatlar en çok hak eden halkıma yönelik olacak. Herkesi kucaklayıp, herkese eşit hizmet yapacağım.”dedi.

Nazilli Belediyesinin belirtilen borçları altından nasıl kalkacaksınız sorusuna Başkan Tetik, “Diyelim ki borçluyuz, problem yok. Bir belediye başkanı ve belediye borçtan korkmaz. Bunu herkes bilsin. Borcumuz olabilir, insanın kendi hayatı gibi. Borcun olduğu zaman israfı kısarsın, ayağını yorganına göre uzatırsın. Halkına da söylersin ben şunları yapıyorum. Ne dedik biz Halk ile birlikte çalışacağız. Hep beraber borcu kapatırız. Yeter ki biz yatırımlar yapalım. O borcu karşılayacak gelirleri elde edelim. Gelirlerimizde çok yeter ki boşa harcamayalım. Şunu söylemeden de geçemeyeceğim. Arkamda koskoca Aydın Büyükşehir Belediyesi var. Ankara’da CHP Aydın milletvekillerimiz var” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP