AYDIN’DA AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI BAŞLADI
161 okunma

AYDIN’DA AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI BAŞLADI

ABONE OL
25 Mart 2023 16:36
AYDIN’DA AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

13 Mart’ta başlayan Ak Parti Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunun sona ermesiyle genel anlamda temayül yoklaması bugün başladı.

Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş Rize’de, Metin Yavuz Ankara’da, Rıza Posacı Kırşehir’de, Bekir Kuvvet Erim ise Yozgat’ta temayül yoklamasında görevlendirildiler.

Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Ak Parti teşkilatı olarak ve Türkiye genelinde demokrasi şöleni yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

‘’Bugün burada Aydın Ak Parti teşkilatı olarak ve Türkiye genelinde demokrasi şöleni yapıyoruz. Temayül yoklaması ilçe yönetimi kadın kolları, gençlik kolları, hem başkan hem mahalle yönetiminden olanların kullandıkları oydur. Temayül yoklaması genel merkeze buradaki aday adaylarının işaretini gösterir. Buradaki teşkilatımızın tespitleri, istekleri doğrultusunda genel merkezimiz bir çalışma yapıyor. Temayülü biz Ak Parti’nin demokrasi şöleni olarak görüyoruz. Ve de bundan dolayı çok mutluyuz. Yoğunluk çok güzel Ramazan’ın bereketi ile beraber Ak Parti yöneticilerinin bereketini de görüyoruz, sizlerde şahit oluyorsunuz bazen hakikaten izdiham oluyor ama bu şunu gösteriyor ki Ak Parti bu ülkenin en büyük birinci partisi, en çok tercih edilen partisi ve bu aday adayı sayısında da ortaya çıkıyor. Bundan dolayı da Ak Parti olmaktan dolayı çok mutluyuz, gururluyuz, güçlüyüz. Türkiye’nin bir numaralı partisi olmaya devam ediyoruz, tabii ki cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan’ın önderliğinde’’

Ak Parti’nin temayül yoklamasına gözlemci olarak katılan genel başkan yardımcısı Hamza Dağ sonuçları açıklayacağı belirtildi. Atatürk Spor Salonunda yapılan temayül yoklamasının sonuçlarının 9 Nisan tarihinde genel olarak YSK (Yüksek Seçim Kurulu)’na teslim edileceği öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP