Başkan Kaya’dan Eleştirlere Yanıt
119 okunma

Başkan Kaya’dan Eleştirlere Yanıt

ABONE OL
13 Ocak 2024 18:57
Başkan Kaya’dan Eleştirlere Yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya, Altınordu karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Transfer tahtasını önümüzdeki hafta açacaklarını söyleyen kulüp başkanı hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Şahin Kaya, ligin başlamasına 14 gün önce aldıkları siyah beyazlı kulübü devre arasına kadar iyi bir şekilde getirdiklerini söyledi. Hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurgulayan Kaya, “Bugüne kadar şehirden Nurettin Kırlıoğlu ve Mehmet Akgül dışında hiçbir destek görmedik. Bugün itibariyle takımda hiçbir oyuncumuzun alacağı yok. Hepsinin maç başı alacaklarına kadar ödedik. Maddi olarak oyuncularmızın sıkıntısı yok” ifadelerine yer verdi.

Devre arasında kadroda bir revizyona gittiklerini dile getiren Kulüp Başkanı Şahin Kaya, transfer çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Kaya, “11 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Bunlar zaten forma şansı bulamayan isimlerdi. 9 oyuncuyla anlaştık. Antrenmanlarımıza da çıkıyorlar. Lakin, transfer tahtamız kapalı. Daha önceki sezonlardan oyuncularımıza olan borçlarımız nedeniyle tahtamız kapalı. O kısmı çözmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Kaya Ömer’in sakatlığı, Furkan’ın transferi ve forvet alternatifi nedeniyle transfer sayısının arttığını da sözlerine ekledi.

Transfer yasağını kaldırmak için 3 buçuk milyon liralık bir maddi kaynağa ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Kaya, “Bunun yanında aldığımız oyunculara peşinat ödemeleriyle birlikte toplamda 5 buçuk 6 milyon liralık bir paraya ihtiyacımız var. Bunu kendi imkanlarımızlar, sponsorluklarla çözme yoluna gittik. Bugün itibariyle tahtayı açamadık. Önümüzdeki hafta bu sorunu çözüp, transferlerimize imza attıracağız.” dedi.

Yapılan bazı eleştirileri anlayışla karşılamadığının altını çizen Başkan Şahin Kaya, yalnız bırakıldıklarını vurguladı. Kimseden bir takdir ve teşekkür de beklemediklerini kaydeden Kaya, “Eleştirirken de ellerini vicdanlarına koysunlar. Sonuçta bizler burada sabah 09:00 24:00’e kadar mesai yapıyoruz. Kendi ticaretlerimizi bırakıp, kulüp için çalışıyoruz. Daha önceki yönetimlerin imkanları bizim elimizde yok. Hiçbir yerden maddi destek yok. Koşturduk uğraştık, kimisinin haklı sebepleri var, kimileri de bile isteye destek olmuyor. Biz kendi memleketimizin takımına sahip çıkıyoruz” diyerek eleştirilere yanıt verdi.

Teknik kadroda 4 Nazilli antrenörün olduğunu söyleyen Nazilli Belediyespor Başkanı, altyapıdan A Takımda oynayan 11 oyuncu bulunduğuna dikkat çekti. Takımın öz kaynaklarıyla bu işe devam edeceğini söyleyen Kaya, yüksek bedellerle transfer yapmayı düşünmediklerini aktardı. Şahin Kaya, transferde genç ve kendini göstermek isteyen oyunculara yöneldiklerini aktardı.

İkinci yarıdaki hedeflerine ilişkin değerlendirme yaptı.

Bugün itibariyle takımda hiçbir oyuncumuzun alacağı yok. 11 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Bunlar zaten forma şansı bulamayan isimlerdi. 9 oyuncuyla anlaştık. Antrenmanlarımıza da çıkıyorlar. Lakin, transfer tahtamız kapalı. Daha önceki sezonlardan oyuncularımıza olan borçlarımız nedeniyle tahtamız kapalı. O kısmı çözmeye çalışıyoruz” Bunun yanında aldığımız oyunculara peşinat ödemeleriyle birlikte toplamda 5 buçuk 6 milyon liralık bir paraya ihtiyacımız var. Bunu kendi imkanlarımızlar, sponsorluklarla çözme yoluna gittik. Bugün itibariyle tahtayı açamadık. Önümüzdeki hafta bu sorunu çözüp, transferlerimize imza attıracağız

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP