Başkan Özcan Hem Yan Çizdi Hem de Esti Gürledi
338 okunma

Başkan Özcan Hem Yan Çizdi Hem de Esti Gürledi

ABONE OL
7 Ağustos 2023 18:25
Başkan Özcan Hem Yan Çizdi Hem de Esti Gürledi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor’da bugün gerçekleşen olağan kongrede sinirler gerildi.

Sabah saatlerinde istifasını duyuran Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulundan dolayı gergin başlayan toplantı sözlü atışmalarla devam etti.

“BU DEDİKLERİNİZE KADİR İNANIR BİLE İNANMAZ”

Kongrede söz almak isteyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan sert sözlerde bulundu.

Başkan Özcan söz aldığında araya giren Nazilli Sporlulara;” Bu dediklerinize Kadir İnanır bile inanmaz” diyerek tepki gösterdi.

Başkan Özcan yaptığı konuşmada;”  Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza ben çok çok teşekkür ediyorum. 50 gündür çok sıkıntılı bir süreci gayet başarılı bir şekilde sevk ve idare ediyorlar. Bu kadar algı operasyonuna rağmen ben kendilerinin o huzurlu hayatını bu kadar sıkıntılı bir hale dönüştürdüğüm için kendilerinden özür diliyorum. Sizi kafanızda yönetirsek, Aydınspor’un geldiği nokta ortada. Aydın hangi takımı var? Yapmayın Allah aşkına. Nazilli Belediyesi’nin Nazillispor’u destekleme şansı yok. Profesyonel branşları destekleme şansı yok. Bizim amatör şubeleri, futbolda altyapıyı destekleme şansımız var. Kanun diyor ki, profesyonel kulüplere desteği belediye veremez diyor. Bununla ilgili onlarca müfettiş incelemesi var. Buradan tek çıkış yolumuz bu.” dedi.

DEPREMİ BAHANE ETTİ

Başkan Özcan konuşmasında depremi bahane ederek para isEvet, Cumhurbaşkanı’ndan para istesek gönderebilir miydi, gönderebilirdi. Deprem gerçeğini unutmayalım. On bir milyon insan evsiz, yurtsuz ve barksız. Devletimiz bu on üç vilayetindeki vatandaşlarımıza bakmakla yükümlü. Oradaki vatandaşımız konteynerin içerisinde, çadırın içerisinde soğukta, karda, kışta, bu sıcakta. Gidip de Nazillispor için para isteyemem. İsteyecek adam varsa, istesin. Orada insanlar aç açıkta, evsiz duruyorken, ben para isteyemem.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Gergin geçen kongrenin ardından oy çokluğuyla haftaya aynı gün aynı saatte ertelendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP