CHP’de İstifalar Devam Ediyor
237 okunma

CHP’de İstifalar Devam Ediyor

ABONE OL
2 Eylül 2023 09:44
CHP’de İstifalar Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Nazilli’de arka arkaya istifalar devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kendisine ve CHP’ye hakaret eden Perhinaz Mahpeyker’i, kadın ve aile politikaları konusunda çalışma yapması için ‘Genel Başkan Danışmanı’ ataması gündeme Bomba gibi düşmüştü.

Kılıçdaroğlu’nun bu hareketi herkes tarafından şaşkınlıkla izlenirken CHP’lilerden bile büyük tepki yağdı.

Kendi partilisinden büyük tepkiler almasına neden olan bu davranış, arkasından İstifaları da getirmeye başladı.

Nazilli’de uzun yıllardır CHP’de çalışan, gençlik kollarını Başkanlığından, İlçe yönetiminde gibi bir çok yer de görev alan Muammer Taşdelen sosyal medya hesabından  istifa ettiğini duyurdu.

Taşdelen’in açıklaması şöyle;” Söylenecek çok söz var a dan z ye bu parti kokuşmuş ! AKP’nin koltuk değneği olmuş, il başkanından ilçe başkanına meclis üyesinden mahalle delegesine kadar elle tutulur yanı kalmamış. Partinin kadrolarını Tunceli il başkanlığı gibi yönetmiş karşı olan herkesi silip süpürülmüş, partiyi basiretsizlerle doldurmuş ve utanmadan sikılmadan Atatürk e hakaret edenleri ödüllendiriyo! Benim bunu kabullenmem mümkün değildir, bu haysiyetsizlerle aynı çati altında bulunmak benim değerlerimle örtüşmüyor , kabul edilemez. Bu karakter yoksunu kemalin bulunduğu yerde ben yokum yıllardır gençlik kolları başkanlığından ilçe yönetimine il delegeligine onurla şerefle görev aldiğım partimden bu gece itibarı ile istifa ettim. İstifa ettim diye davamdan vazgecmedim bu karaktersiz kemal gidene kadar mücadelem devam edecektir!” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP