Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emekli Zammı Açıklaması
650 okunma

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emekli Zammı Açıklaması

ABONE OL
28 Mart 2024 15:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emekli Zammı Açıklaması
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçimlere günler kala milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zamdaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli maaşlarına ilişkin açıklama geldi. Erdoğan, “Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız” diyerek seyyanen zam iddialarına son noktayı koydu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan emekli maaşlarıyla ilgili son dakika bir açıklama geldi. Seçim öncesi milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zamdayken Erdoğan’da Temmuz ayı işareti geldi. Erdoğan, “Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz.” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, partisinin Bursa mitinginde vatandaşlara seslendi.

EMEKLİ MAAŞI AÇIKLAMASI

Avrupa’sından, ABD’sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz.

Kadir gecenizi ve bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Bursa sadece maddi imkanların değil özgürlüğün de kıymetini iyi bilir. İstiklal mücadelesinde en büyük desteği veren yerlerden biri burasıdır. Osmanlı döneminde de Bursalı yiğitler gönül coğrafyamızın dört bir yanında destanlar yazmıştır. Hatta bu acılar üzerine yakılmış ağıtlar vardır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP